Kui sul tekkis juba praegu mõni küsimus Brigittele, siis pane oma mõtted allpool teele.

Enne avameelset vestlusõhtut panime kokku galerii tema varasematest tegemistest

Brigitte Susanne Hunt (27) lõpetas 2014. aastal Tallinna 21. kooli ning läks Tartu ülikooli ajakirjandust ja kommunikatsiooni õppima. Ajakirjanikuna töötas ta Eesti Päevalehes ja Delfi Publikus. Hiljem lisandus raadiosaatejuhi töö Power Hit Radios ja SkyPlusis.

I PRINTSESS: 2012. aastal pärjati Brigitte Susanne Kesklinna Kaunitari missivõistlusel esimese printsessi tiitliga.
EMOTSIONAALNE SÖÖJA: „Te näete sellel pildil päris mind, kes oli ebakindel ning jäi silma ainult sellega, et tegi nalja ja julges rääkida. Ma olin paks siga!“ ütles Brigitte Susanne 2018. aastal Kroonikale. Ta kasutas seda 14aastaselt tehtud fotot enda Facebooki profiilipildina, et endale meelde tuletada, missugune on ta kunagi olnud.
AJAKIRJANIK: Üks Brigitte Susanne esimesi erialaseid töid oli 2015. aastal Tallinna lahelt tehtud reportaaž, kuidas laevaõnnetuses ellu jääda.

Delfis tegi Brigitte südasuvel eksperimendi ja mängis Narvas eksinud turisti, kes püüdis ainult eesti keeles leida Narva kindlust, tellida süüa ja osta poest kaupa. Eksperimendi tulemusena selgus, et Narvas ei saa eesti keelega hakkama ja abiks on nutitelefon.

BLOND NAIIVITAR: TV3 komöödisarjas „Doktor Silva“ mängis Brigitte Susanne Järva-Jaani perearstikeskuse sinisilmset vastuvõtusekretäri Annika Vannist.

„Minu ja Annika ühine joon on kindlasti see, et me mõlemad otsime tõelist armastust. Kuigi tuleb erinevaid pakkumisi, nagu Annikal on pritsumees ja saladuskatte all ka vallavanem, siis me otsime ikkagi seda, mis paneb me südame tõeliselt põksuma,“ ütles Brigitte 2016. aastal Kroonikale. 2017. aastal lahkus ta sarjast põhjendusega, et on ikkagi Brigitte Susanne Hunt, mitte Annika.

RAADIOSAATE JUHT: Juba 22aastaselt kutsuti Brigitte Susanne Power Hit Radiosse saatejuhiks. Hiljem töötas ta ka SkyPlusi DriveTime’i programmis saatejuhina.

TV3Plays pidas Brigitte endanimelist videoblogi, milles näitas aastate jooksul oma elu ja tegemisi. Kokku tegi ta 148 osa ja võitis blogiauhindade galal 2018. aastal „Aasta uustulnuka“ tiitli.

ESIMENE ESIKAAS: Oma esimeses Kroonika kaaneloos unistas Brigitte saada vähemalt neli last ning rääkis oma söömishäiretest ja perekonnast. „Lapsepõlves oli mu isiksus üsna sarnane praegusele. Olin julge ja šokeerisin juba lapsena. Julgesin teha teistmoodi nalju, julgesin välja öelda seda, mida mõtlesin, ja kui mulle midagi ei meeldinud. Juba koolis mind ei tahetud punti ja ma ei klikkinud paljudega.“
SKANDAALNE TAHMAFILTER: 2019. aastal tegi Brigitte avalikult lõpparve oma C-klassi Mercedes-Benzi ja Silberautoga, kellelt sai auto hoolduse eest mitme tuhande euro suuruse arve.

Eesti Meelelahutusauhindadel on Brigitte Susanne olnud kaks korda nominent „Aasta raadiohääle“ kategoorias (2017, 2018) ja võitnud „Aasta seksikaima naise“ (2020) ja „Aasta meelelahutaja“ (2023) tiitli.

TANTSUTÄHT: Brigitte Susannele meeldib tantsida. Vahepeal oli ta ka suhtes oma bachata-treeneri Indrek Mäega.
OOTAMATU LÕPPVAATUS: Eelmisel suvel otsis Brigitte Susanne tõsielusaates „Vallaline kaunitar“ endale printsi valgel hobusel. Poole aasta möödudes päädis see dramaatilise lahkuminekuga.

Hetkel aga on Brigitte Susanne sattunud aasta suurimasse skandaali, millest tegi remiksi ka muusikaduo Púr Múdd. Nimelt läksid mõni aeg tagasi tülli sõbrannad ning koostööpartnerid Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt. Paar nädalat tagasi kirjutas Kristina oma sõbranna Malluka blogis avameelse kokkuvõtte, kuidas nende suhtlus Brigttega oli pikemat aega nugade peal. Kuna mõlema mänedžer oli toona Marjen Võsujalg, siis esitas Brigitte Marjenile ultimaatumi: tema või Kristina. Seejärel hakkas Instagrammis võidujooks, kus kõik osapooled pommitasid teineteist. Lõpuks oli skandaali seotud ka Anu Saagim, Andrei Zevakin, Ants Rootslane ja Brigitte teatas, et ajab nüüd oma äri edasi uute inimestega.