„Pärast tahmafiltrit arvasin, et enam hullemaks minna ei saaks. Pärast Wasat (vestlusõhtu Hendrik Johannes Terrasega - Toim.) mõtlesin, et enam hullemaks minna ei saa. Paar nädalat tagasi olin ma lihtsalt vait,“ räägib Hunt.

Ta möönis aga, et peaks andestamatuks juhtumeid, kui keegi rikuks mõnda seadust, näiteks istunud purjus peaga autorooli, jätud kellelegi palga maksmata või tegeleks rahapesuga. „Nagu on öeldud ühes raamatus olukorra kohta, kus mees petab naist: yes, sad, but legal,“ viitas Hunt.

Juttu tuli ka rahast. Järgmise suhte looks ta inimesega, kellega on ka ühine ärihuvi. Veel olulisem oleks aga võimalus arutada ärimaailmas toimuva üle.

„Ma ei viitsi meestega tunnetest rääkida. Ma olen seda ila ja kalja „Vallalise kaunitari“ saates nii palju saanud[, et nüüd aitab],“ sõnas Hunt ja lisas: „ärijutud on eelmäng!“

Jutt tüüris ärini tõsiasjast, et Hundi ettevõtte käive oli möödunud aastal 140 000 eurot, sh kasum 70 000 eurot.

Hunt peab end Eesti sotsiaalmeedia turundajate seas turuliidriks, mistõttu tekib õigustatud küsimus: kui palju maksab koostöö BSH-ga ja kui palju talle päevas taolisi ettepanekuid saabub?

„Ma valin ise, kellele kirjutan,“ kirjeldab Hunt turuliidriks olemise eeliseid. „Ma valin kõige parema juuksetoote, kõige parema rõivatoote. Mu jälgijad näeksid mind läbi, [kui ma valiksin brändi, millesse ma ei usuks].“

Podcast'is tuli juttu veel:

  • mitu luukere on BSH-l veel kapis;

  • miks Anu Saagim (kellega ollakse endiselt sõbrad!) ei ole enam tema suurim eeskuju;

  • miks egoistlik olla on hea ja peaks olema kohustuslik kõigile naistele;

  • milline on tema minuti pealt planeeritud päevaplaan;

  • miks ta lahkus sarjast „Doktor Silva“;

  • miks ta on koolikaaslasi kiusanud;

  • ja loomulikult meestest - nii neist, kes sattunud temaga koos skandaalidesse, kui neist, kellega alles tahaks suhteid luua.

Saade on järelekuulatav ja -vaadatav kogupaketi tellijatele.