01.10.2023, 14:00
Toiduterapeut: enam ei pea häbenema, kui ei taha, et toit prügikasti maandub. Mina võtan restoranist teiste ülejäägid ka kaasa
(35)Mõtlemine, kuidas toitu mitte raisata on mul natuke nagu sport. Suhtun sellesse kirgliku hasardiga.
![HÄBENEMA EI PEA: Õnneks ajad muutuvad, enam häbenema ei pea, kui ei taha, et toit prügikasti maandub, ütleb Hele-Mai, fotograaf ja toiduentusiast.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/6179b99b-1f61-4d2e-8024-4eb8a0dd296e.jpg?noup&w=1200&h=711)
HÄBENEMA EI PEA: Õnneks ajad muutuvad, enam häbenema ei pea, kui ei taha, et toit prügikasti maandub, ütleb Hele-Mai, fotograaf ja toiduentusiast.
FOTO: Hele-Mai Alamaa
Eesti inimene viskab ära 26 kilo toitu aastas. See on selline toit, mida saaks veel kasutada, veel kõlbav toit. Kui mõtleks ette, arvestaks ja hooliks, siis saaks seda numbrit kindlasti vähendada.
Oled juba tellija?