Webinar'il räägiti, kuidas taasluua ühendus oma meheliku keskmega. Mehelik kese tundub olevat mingi elund, mis mehi sümboliseerib. On võimalik, et kese on ürgne mehelikkus. Kindel on see, et iga mehe sees seda pole ja taasloomine on seega võimatu.

Teab vaid tuul

Edasi läheb järjest veidramaks: „Hollywoodi filmides triumfeerivad kangelannad. Eesti presidentide ja peaministritena figureerivad naispoliitikud.“

Tunnetan hirmu või viha naiste vastu, sest muud põhjust sellel kangelannade avaldusel olla ei saa. Eesti presidentide ja peaministrite lause on faktiliselt vale, kuna meil on ajaloos olnud üks president, kes oli naine, sama ka peaministriga. Miks seda on Hendrikule liiga palju, seda teab vaid tuul.

„Kuhu kurat on kadunud sõdalased ja kuningad?“

Hendrik, sõdalased on missioonil ja kuningas on Inglismaal. Või räägib Hendrik eesti kuningate pikast traditsioonist, mille Kersti ja Kaja purustasid...?

„Kui mees ei juhi, siis naine peab ise juhtima, isegi kui ta seda ei taha.“ Nõus. Mure oleks siis, kui naine ega mees ei juhiks. Kui naine võtab vastutuse, siis probleem puudub.

„Kaja Kallase kallal on lihtne viriseda, a mees, mis sellest kasu on? Teeme parem ise midagi ära olukorrale panustamiseks.“

Järgmises ühiskonna arenguetapis saavad meestest kuningas Alphad.

Ilmselt otsustas Alpha Elite valimistel kandideerida ja Kajale koha kätte näidata, tervitatav lüke, riik vajab Hendrikut nüüd rohkem kui kunagi varem.

„Tõeline mees vastutab ise oma elu eest. Täielikult.“

Tõeline mees jahib ise oma saaklooma, süütab tikkudeta lõkke, praeb saagi tulel, sööb kahvlita. Vastasel juhul ta ei vastuta ju täielikult oma elu eest. Täielik vastutus tähendab täielikku usaldamatust kõige ja kõigi vastu. Kui tahad oma elu eest natukenegi vastutada, siis sa ei usalda suvalist venda, kes su Facebooki seinale lendab.

„Järgmises ühiskonna arenguetapis saavad meestest kuningas Alphad. Tugevad ja samas lahked juhid, kinkides maailmale ja naistele oma meheliku väe.“

Kogu tekst (reklaamtekst on pikem kui minu kolumn) on täis meeste ründamist naiste kaudu ja alavääristamist meeste kaudu, nüüd aga koorub välja, et mehed saavad alphadeks. Kuidas? Alpha Elite’i webinar’i kuulates? Vastutades kõige eest ise? Ühe vestluse kuulamine muudab kogu ühiskonda. Võib-olla mitte ainult Eestit, vaid tervet maailma.

„Pehme ja ebausaldusväärne mees ei saa olla juht.“

Kuna tegu on trennihundiga, siis ta kandis maha kõik täissaledad juhid, k.a Edgar Savisaare, kes oli üks Eesti suuremaid juhte üldse. Ja kes või mis on ebausaldusväärne? Kas personaaltreener, kes vahetab enda brände tihti, on usaldusväärne või mitte?

Süsteem programmeerib meid

Siiski paistab, et webinar veel kõigini ei jõudnud ja 30. novembril toimus juba järgmine. Nüüd tatsab Hendrik julgemalt Janno Kurss’i jälgedes, rääkides „süsteemist“ ja „matrixist“ ja kuidas meid programmeeritakse.

Täpsemalt siis kontrollisüsteemid, meedia ja negatiivsed inimesed. Kas negatiivsed inimesed programmeerivad meid? Õnneks nüüd programmeerib sind Alpha Elite.

Lisaks tunneb ta muret, et mehed vaevlevad sõltuvuste ja sotsiaalmeedias skrollimise lõksus. Kõik see paneb küsima, et kui see kõik nii halb on, siis mille kuradi pärast hr Oviir toidab süsteemi ja liigutab enda sponsored reklaamiraha sotsiaalmeedias, et tasuta webinar’i teha. Võimalik on, et ta kasutab süsteemi oma hüvanguks, ise vastutamata täielikult oma elu eest.

Veel saad teada, kuidas „​​igat ruumi omada, kuhu sisse astud“. Kohe tekkis mul küsimus, et kas alati on vaja omada kõiki ruume, kuhu sa sisse astud? Kui see on kellegi teise ruum?

Kui sinu kindel vastus on jah, tahan omada kõiki ruume, siis hoia pilk peal, sest võin mürki võtta, et webinar’e tuleb veel.