„Ma arvan, et mu enda ema. Ta näeb palju vaeva, et panna toit lauale ja katus pea kohale. Ta inspireerib mind rohkem pingutama,“ rääkis üks noormees. Üht treenerit inspieeris ta enda sportlane, kes tuli Euroopa noorte meistriks. „Ta andis lootust, et noored ei ole hukas,“ põhjendas ta.

Oli ka neid, kes ei pidanud avaliku elu tegelasi enda mõjutajateks. „Sisuloojaid üldse jälgi,“ ütles üks naisterahvas.

Mida täpsemalt inimesed arvasid, näeb videost.

Kindlasti ära unusta ka ise sõna sekka öelda 2023. aasta rahva mõjukate edetabelisse! Kokkuvõtte teeme podcasti „Rööprähklejad“ aasta viimases saates, 30. detsembril.

Kuula ka „Rööprähklejad“ teisi episoode:

1x
00:00

Podcast „Rööprähklejad“

KES TEEB, SEE JÕUAB? Või jäävad tegijale tühjad pihud? Sellele küsimusele saad vastuse podcast’i kuulates.

Rööprähklejad on Eesti Ekspressi podcast, kus käivad külas tuntud saatekülalised, kellega saatejuhid räägivad rööprähklemisest, keerulistest hetkedest ja pöördepunktidest elus. Kahe hooaja jooksul on mikrofoni ette kutsutud teiste seas Kaja Kallas, Markus Villig, Andrei Zevakin, Brigitte Susanne Hunt, Karl-Erik Taukar, Mihkel Raud, Kristjan Ilves jt.

„Tegime selle podcasti, sest tundsime vajadust inspiratsiooni järele. Noortena küsime endalt väga tihti: mis edasi, kuhu edasi? Samal ajal on vaja ennast jagada kümne tegevuse vahel. Loodame, et läbi külaliste lugude õpime kõik olema edukamad rööprähklejad,“ ütlevad saatejuhid ja ajakirjanduse tudengid Rauno Ruus ja Jan Joonas Tuuna.

Podcast on kuulatav Delfi Taskus, Spotifys ja Apple Podcast’is.