Ennast läbi aegade kuulsaimaks eestlaseks ja populaarseimaks sotsiaalmeedia tegijaks pidavale BSH-le jätkub saatekülalistel kriitikat. „Olgem ausad, BSH mõtlebki seda [läbi aegade kuulsaimaks olemist] päriselt,“ ütleb bravuuritar ja Brigitte eelkäija Anu Saagim.

„RÖÖPRÄHKLEJATE“ VESTLUSÕHTU: Teise hooaja esimene külaline rääkis, kuidas skandaale seljatada, mida meeste puhul hinnata ja milline näeb välja ta töö meelelahutajana. Video on järelvaadatav Eesti Ekspressi veebis.

Anule meeldib Brigitte enesekindlus, kuid koomik Märt Koik on teisel seisukohal. „Kui inimene peab ise kinnitama, et ta on kuningas, siis ta tegelikult ei ole.“ Märt kahtleb ka Brigitte mõjukuses. „Kui väga ta mõjutaja on, kui ta on klaasi taga ja rahvas vaatab, mida ta järgmiseks teeb? BSH draamad kukuvad välja nii, nagu ta oleks meelelahutaja kogemata.“

Anu ütleb aga omast kogemusest, et kuna Brigittet saab rahvas vaid armastada või vihata, siis teeb see temast mõjuvõimsa inimese. „Olid ajad, kui ma ka litutasin paljalt ringi ning ujusin piimavannides ja vahukooretissides. Ma olin Eesti vihatuim inimene, kuid see tähendas, et ma olin ka kõige kuulsam.“

PIIMAVANNIDE KUNINGANNA: Anu ärritab, et Brigitte oleks valmis olema piimatoodete reklaamnägu. „Keefir, jogurt, hapukoor – ma olen kõikidega ennast sisse hõõrunud. Kuidas sa julged varastada minult sellist asja?“ naerab ta.

Aasta skandaalitari ja meelelahutajaga Anu suurt ei sõbrusta. „Ma ei ütleks, et ma Brigittega nugade peal kõnniksin. Ma saan temaga täiesti fine’ilt läbi. Aga me ei helista iga päev, ei musita, kallista ega saada teineteisele kingitusi.“

Lisaks kuuled saates, milline Eesti poliitik jäi Brigittega jagama edetabelis 10. kohta. „BSH-ga jagada sama positsiooni – see räägib poliitiku kohta palju rohkem kui Brigitte kohta,“ vihjab Märt.

Lisaks BSH-le jõudis „Rööprähkelajate“ mõjukate edetabelisse ka mitu EKRE poliitikut. Millistele kohtadele – seda kuula podcast’ist.

Kui Märti ärritab EKRE poliitikute retoorika, siis Anul jätkub vaid kiidusõnu. „Mul oli imeline õhtu nendega. Nad on nii toredad, armsad nunnupallid ja elu parimad näitlejad. Ega nad ei mõtle vist ise ka seda tõsiselt, mida nad poliitikatandril teevad.“

Viimatistel valimistel õnnestus Anul viibida EKRE valimispeol, kus südamlik õhkkond muutus valimistulemuste saabudes süngeks. „Nunnupallidel hakkasid kõrvadest sarved välja kasvama. Nad muutusid kurjadeks Grinchideks. See muundumine isegi hirmutas mind,“ meenutab Anu.

Lisaks kuluaarides liikuvatele juttudele kuuled saates, miks peab Märt Jaak Madisoni järgmiseks tõenäoliseks EKRE juhiks.

KELLELE KUULUB ESIKOHT: Võitja selgub „Rööprähklejate“ uues osas, mis on kuulatav Delfi Taskus, Spotifys ja Apple Podcast’is.

Kes kuuluvad rahva mõjukate TOP 10-sse? Mida ikkagi tegid Taavi Rõivas ja BSH koos WC-s? Milliste poliitikute kohta kasutas Anu sõnu „tsirkuseklounid“? Keda Anu ja Märt oleksid tahtnud edetabelis näha, aga kes sinna ei mahtunud? Nendele küsimustele saad vastused „Rööprähklejate“ hooaja viimases – ja väga erilises! – episoodis.

Humoorikaid videoid saatekülalistega leiab „Rööprähklejate“ TikToki kontolt.