ERR-i elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi ütles, et viimasest Kinoteatriga seotud vahejuhtumist on veel liiga vähe aega möödas, mistõttu ei tundunud mõistlik praegu uut intervjuud nendega seotud koomikutega eetrisse panna. „Mõni aeg hiljem teeme selle kindlasti ära“, rääkis Killandi.

„Nagu heas abielus - kui üks pool petab, on korraks vaja pausi. Ei saa lihtsalt kohe samamoodi edasi minna. Praegu on õhkkond veel liiga laetud. Selgitasin Kait Kallile telefonis ja teavitasin Tõnis Niinemetsa sõnumi teel, et lükkame edasi, kes mõlemad vastasid, et mõistavad olukorda.“

Killandi ütles, et kaitses peatoimetajana nii Anu Välbat kui näitlejaid, sest intervjuu meeleolu oleks antud hetkel ikka väga imelik olnud. Näitlejad pidid „Hommik Anuga“ saates rääkima oma uuest stand-up’ist. Areenile teadaolevalt ei pidanud saates hiljutisest skandaalist juttu tulema.

Kinoteater ütles Areenile varem, et eelistab praegu sel teemal eetrivaikust. „Hommik Anuga“ saatejuht Anu Välba ütles samuti, et seda otsust kommenteerib juhatus. ERR-i juhatuse esimees Erik Roose teatas tema poole pöördumise järel, et rääkida tuleks ERR-i elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandiga.