Rapla on avatud uutele ideedele ja koostööle! Poolteist aastat tagasi alustasime kõige olulisemale küsimusele – MIKS – vastuse otsimist. Kaasasime seda vedama spaavaldkonna eksperdi. Läbi on viidud ajurünnakud valdkonna professionaalidega üle Eesti ja piirkonna ettevõtjate ning kohaliku elu otsustajatega. Me leidsime vastuse! Kusjuures väga põneva, isegi Euroopas ainulaadse lahenduse, mis on igati mõistlikult ellu viidav.

Vaata videost, milline on see põnev vastus! Eestikeelsete subtiitritega video leiad SIIT ja ingliskeelsete subtiitritega video SIIT.

Tule heida pilk peale meie läbimõeldud kontseptsioonile, turupositsioneeringuga koostatud turuanalüüsile, valime välja kinnistu ja arutame, kuidas muuta unistus reaalsuseks. Sinu teadmine ja kogemus teadliku investeeringuna on väga oodatud!

Turismipotentsiaal ja nõudlus

Rapla vald pole mitte ainult rabadest ümbritsetud kaunis maalapp, vaid ka nagu kullakaevandus head vaistu omavale ettevõtjale. Sa hakkad olema esimene kaasaegse hotelliteenuse pakkuja Raplamaal Raplas, mis annab sulle konkurentsieelise ja võimaluse saada piirkonna juhtivaks sihtkohaks nii kohalikele kui ka väliskülalistele. Pealinnast looduse rüppe on vaid 50 km autosõitu. Kiire ühendus on ka raudtee ja bussiliikluse kaudu.

Raplakas on saunausku ja juba aastaid ilma avaliku saunata! Lastel on tarvis kodulähedast võimalust ujumisõppeks. 33 000 potentsiaalse kodulähedase lõõgastumisvõimalust ihkava kliendi kõrval vajavad majutust meie laialdaselt tuntud spordi- ja kultuuriürituste külalised. Vaid mõned näited: Kirikumuusika festival, NÖFF, Särin, Rapla ralli, Miss Raplamaa, Rapla Melu, kontserdid laululaval, rabamatkad, korvpalli- ja jalgpalliüritused, Rapla Selveri Suurjooks, hobilangevarjurite tegevused. Ettevõtjad on hädas oma külaliste majutamisega nii kohtumiste, seminaride kui ka ürituste korraldamisel. Turismiettevõtjatel on keeruline pakkuda mitmepäevaseid lahendusi, kuna puudub piisaval tasemel majutus. Selle puudumine on saanud Rapla piirkonna suurimaks ettevõtluse piduriks. Spaa- ja hotellikeskus on olnud suur unistus elanikele, ettevõtjatele ning nende külalistele.

Kohalike ressursside kasutamine

Raplas on mitmeid võimalusi koostööks kohalike ettevõtetega toetamaks spaa- ja hotellikeskuse jätkusuutlikkust. Meil on sobilikke kinnistuid, mis pakuvad jalutustee kaugusel olevaid lisavõimalusi selle klientidele. Kohalikud partnerid omavad põhjalikke teadmisi piirkonna eripäradest.

Spaa- ja hotellikeskuse loomine on rohkem kui lihtsalt äriprojekt! Raplas on ärikeskkond, mis on täis võimalusi partnerluseks, olgu need siis toitlustuse või spaateenuste pakkujad, kohalikud tootjad või ekskursioonide korraldajad. Koostöö kohalike ettevõtetega on võti selleks, et pakkuda klientidele autentset ja meeldejäävat kogemust, avades neile uusi ärivõimalusi ning laiendades sellega loodava keskuse kliendibaasi.

Sul on võimalus teha siin ajalugu ja pakkuda midagi kaua oodatut kogukonnale ning saada osaks selle piirkonna arenguloost!

Ettevõtluse eelduseks on sobiv keskkond

Me oleme korrastanud kooli- ja lasteaiavõrgu, äsja valmis kaasaegne muusikakoolihoone. Käsil on uue lasteaia ehitus ja sihiks uus maakonna esindusstaadion. Ettevõtetele uute võimaluste tekitamiseks on käivitumas Rapla linna Haigru ettevõtluspiirkonna rekonstrueerimistööd. Toetame ettevõtjaid elamuprogrammidega. Rapla lähistel asuva lennuvälja omanikuna toimetame ideeprojektiga „Eesti Lennundusharrastuse ning STEM õppe- ja külastuskeskus“. Korvpallisaalide ja jalgpallihalli kõrvale on üks ettevõtja rajamas mitme väljakuga tennisehalli. Rail Baltica peatuse tulekuga oleme kahe raudteejaama vaheline linn ja sellega külalistele veelgi lähem looduskeskse äri ning puhkuse sihtkohana. Seda võimalust oleks patt jätta kasutamata! Teoksil on veel palju muudki elavdamaks Raplat kui elu- ja ettevõtluskeskkonda.

Sinu valmisolek?

Rapla peab ettevõtjaid ja ettevõtlust arengulipulaevaks! Me näeme spaa- ja hotellikeskust kui piirkonna ühte ettevõtlusvedurit, mis ühendab siinse äri, kogukonna ja turismi ühtseks arengutervikuks. Ära lase võimalust käest! Rajagem unistuste spaahotell Raplasse! Me oleme vaid ühe telefonikõne kaugusel!

Rain Terras

abivallavanem (ettevõtlus ja areng)

rain.terras@rapla.ee

tel 5723 9636

Jaga
Kommentaarid