Galerie Biró peasaalis näitusel „Hommage“ on eksponeeritud kahe hiljuti lahkunud kunstniku, Kadri Mälgu ja Annamaria Zanella (Itaalia) teosed. Mälgu loomingu ülevaade hõlmab paariteist ehet. Galerii pop-up pinnal näitusel „Soulmates“ (Hingesugulased) osalevad Kadri sõbrad ja teekaaslased, 25 ehtekunstnikku Eestist Austraaliani.

HINGESUGULASED: Kadri Mälgule pühendatud näitus galeriis Biro.

Ühe osaleja, Julia Maria Künnapi sõnul kannab näituse nimi endas Kadri Mälgu maailmatajumise viisi. „Meie ühel silmapaistvamal ehtekunstnikul oli eriline anne luua tugevaid sidemeid kaasaegsele ehtele pühendunud inimestega ühtviisi nii kodumaal kui ka ookeanide taga. On tähelepanuväärne, et tribuutnäituse idee tuli välismaalt, selle autoriks on tunnustatud Hollandi kunstnik Philip Sajet, kes on korduvalt ka Eesti Kunstiakadeemias meistriklasse andnud.“

Eestist osalevad näitusel Piret Hirv, Julia Maria Künnap, Kristiina Laurits, Urmas Lüüs, Eve Margus, Erle Nemvalts, Villu Plink, Darja Popolitova, Ketli Tiitsar, Maria Valdma, Hanna-Maria Vanaküla ja Tanel Veenre. Maailmanimedest on kohal Robert Baines (Austraalia), Karl Fritsch (Saksamaa), Ruudt Peters (Holland), Philip Sajet (Holland), Peter Skubic (Austria) ja teised.

Mõlemad näitused toimuvad Müncheni ehtenädala raames, mis on maailma üks tähtsamaid kaasaegse ehtekunsti sündmusi. Galerie Biró ja Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumi koostöös on kavandamisel ka Kadri Mälgu suurnäitus Münchenis 2025. aastal.