„Mul on olnud au käia Karl Killingu ja Gevin Niglasega ühes nublu laulukirjutamislaagris. Samal ajal, kui mina kaks päeva väga edukalt kotte sügasin, tootsid need mehed biite niimoodi, et... ma ei tee nalja, viie minutiga üks mega biit,“ räägib Joosep.

8. märtsil klubis Hollywood albumit esitleva Bedwettersi comeback’i kohta ütleb bändi laulja Järvesaar, et tegelikult oli neil plaanis üheks kontserdiks vaid paar uut lugu teha, kuid muusika kirjutamise käigus kogunes lugusid sadakond ja lõpuks tuli sellest puntrast kokku kaasahaaravate bängeritega album.

Saatejuht Raul Saaremetsa küsimuse peale, kuidas ta rõõmsameelse ja õnneliku inimesena üldse emo-muusikaga kokku sobib, kostab Joosep, et on ka ise sellele mõelnud. „Just nüüd oleme Bedwettersiga ka eestikeelset muusikat salvestanud. Ja kui eesti keeles teeme, siis on lüürika ja kogu vaib hästi positiivne, rõõmus, irooniline, pull, naljakas, veidi nagu Blink-182. Aga kui inglise keeles, siis tuleb väga depressiivne ja morbiidne. Vist elangi oma tumedad ja halvad mõtted selles muusikas välja.“

Raul Saaremets jõudis vaatamata Lufthansa töötajate streigile küll podcast’i salvestamise ajaks Tallinnasse, kuid esimest „Muusikanõunike“ saadet tabas teine täbar ja ootamatu õnnetus: kriitik Siim Nestor kaotas õhtul enne salvestust hääle. Seetõttu kuuleb Nestorit hästi vähe ning väga vaikselt.

Teisel resindent-kriitikul Merit Maaritsal oli aga häälega kõik korras, ta andis ka saates viimaseks jäänud Beyoncé’i kantriloole kõige kõrgema hinde.

Saatejuht Raul Saaremetsa valikul hinnati järgmisi lugusid:

  • Karl Killing „vastased“

  • DJ Arana „Mini Game dos Taliba“

  • Vimka „Kevadpäike“

  • Beyoncé „TEXAS HOLD’EM“

  • maria kallastu, boipepperoni „säran“

Milline lugu võitis? Kuula podcast’ist!

Podcast „Muusikanõunikud“ läheb eetrisse koostöös Muusikalinn Tallinnaga. „Muusikanõunikud“ on kuulatav Delfi Taskus, Spotify’s, Apple Podcastis ja YouTube’is.

Muusikanõunikud soovitavad

Muusikanõunikud soovitavad järgmisi Tallinnas toimuvaid sündmusi.

Raul Saaremets

  • Öömaja esitleb: DJ John Gómez (NTS Radio, Music From Memory). 8. märts, klubi Uus Laine.

Merit Maarits

  • Fragments...: Julia Mira (Holland), Endamisi Salamisi, Lootus, DJd Kersten Kõrge ja Tanel. 15. märts, Paavli Kultuurivabrik.

Siim Nestor

  • Bedwetters albumi esitlus. 8. märts, Club Hollywood.

  • Florian Wahl, Johann Rosenberg, Kris Lemsalu performance „A Blastful Finale“.

  • Toomas Volkmanni isikunäituse lõpupeol. 8. märts, Fotografiska Tallinn.