Lennukoolituse infopäev leiab aset juba 4. mail 2024 Phoenix Aviationi koolituskeskuses Tallinna lennuvälja lähedal, aadressil Väike-Sõjamäe 20. Infopäev on suunatud kõikidele, kes soovivad saada täpsemat infot lennukooli erapiloodikursuste kohta.

Mis sind infopäeval ootab?

Infopäev pakub suurepärast võimalust tutvuda lennukoolituse maailmaga. Isegi kui sa arvad, et oled lendamiseks liiga vana või noor, siis tea, et lendamiseks pole kunagi liiga vara või hilja! Infopäeval võtame maha võimalikud hirmud ja kummutame müüte. Räägime erinevatest koolitusprogrammidest, pilootide igapäevatööst ja anname ülevaate nii teoreetilisest kui ka praktilisest koolitusest. Kui tahad teada, kaua kursused kestavad, kuidas need on struktureeritud ning millised on koolituse teooria ja praktika moodulite kulud, on infopäev just sulle!

Miks tulla infopäevale?

Põnevad seigad: Eesti lennunduse elav legend ja PhoenixAviationi lennukooli juht Rein Porro jagab huvitavaid seiku nii Eesti kui ka muu maailma lennunduse kohta.

Asjatundlikud nõuanded: Saad kohtuda teiste lennundushuvilistega, jagada kogemusi ja ehk leiad ka uusi sõpru. Kohal on lennukooli instruktorid ja endised õpilased, kes jagavad oma kogemusi ning vastavad kõigile lennundusteemalistele küsimustele.

Esimesed sammud piloodiks saamisel: Infopäev on suurepärane võimalus teha esimesed sammud unistuste täitumise poole.

Oma silm on kuningas: Mis tunne on tunda enda all piloodiistet? See on võimalus mitte ainult näha ja katsuda lennukit, vaid tõeliselt kogeda, mis tunne on istuda piloodikabiinis, piiluda armatuurlauale ja tunda end tulevase piloodina. Mõte kõrgustes olemisest annab tõelise adrenaliinisüsti ja muudab unistuse lendamisest käegakatsutavaks reaalsuseks. See on ainulaadne tunne, mis võib olla sinu tulevikuväravaks taeva vallutamise teel!

Phoenix Aviation kutsub kõiki lennundushuvilisi osalema põneval infopäeval, mis võib olla esimene samm piloodiks saamisel. Ära lase võimalusel käest libiseda, tule ja avasta, mida põnevat lennukoolitus pakub. Kas oled valmis õhku tõusma?

Registreeri end infopäevale juba täna SIIN!

PhoenixAviation OÜ on lennukoolituse organisatsioon (ATO) erapilootide (PPL(A)) koolitamiseks, kelle koolitussertifikaat on kehtiv alates 15.08.2022. Soovijaid õpetatakse lendama ühemootorilisel lennukil Cessna 172 ja ka reaktiivlennukitel L-29 ning L-39. PhoenixAviation OÜ koolitab ka lennuinstruktoreid ja annab soovijatele öölennu koolitusi.

PhoenixAviation OÜ instruktorid on kogenud piloodid, kes on aastaid koolitanud nii era- kui ka ametpiloote. Koolituste kestus sõltub soovija aktiivsusest ja koosneb kahest osast: teoreetilisest koolitusest ja praktilistest lendudest.

Tutvu PhoenixAviationi erapiloodikursustega SIIN.

Jaga
Kommentaarid