„Selle loo sõnades on mõned laenud esoteerikamaailmast ja ravitsejate sõnavarast, mis vihjab minu kogemustele erinevate tervendajatega - ja sedapuhku mitte positiivsetele, vaid negatiivsetele,“ räägib laulja.

Rahel kohtus laulule ainest andnud tervendajaga juhuslikult, Kaubamajas „Ma olin ise sel eluperioodil segaduses. Ja olin just peast välja saatnud sellise mõtte, et tahaks, et mõni vastus tuleks ise minu juurde. Ja siis tuligi Kaubamajas mingi mees!“

Väidetavalt oli „ravitsejale“ silma jäänud Raheli aura.

„Mina läksin selle inimese juurde klausliga, et ma võin küll tulla, aga mul midagi sulle maksta ei ole. Aga kui sa tõesti väga-väga tahad tegeleda minu auraga, ma võin tulla läbi. Sest, noh, uudishimu ja natuke põnev ka, et mis räägib. Läksingi. Ja üsna kiiresti sain aru, et kahtlane värk. Tegi seal mingit reikit mulle ja ühel hetkel tunduski, et läheb pisut intiimseks juba.“

Rahel tormas sealt enda sõnul suure stseeniga minema, tagatipuks oli mehel jultumust, et oma „teenuste“ eest rahagi küsida. Mõni aeg hiljem sai laulja tuttavate kaudu teada, et mehel oli sarnaste meetodite kaudu õnnestunud ühte tüdrukut ka seksuaalselt ära kasutada.

„Väga pikas plaanis ma saingi sealt võib-olla mingi õppetunni või vastuse - tänaseks ma enam ei lähe abi otsima mingitelt kahtlastelt tegelastelt või veidrate kavatsustega inimestelt. Pärast saatis veel sõnumeid, et „ma ei tea, mis sul nüüd juhtus, aga sinu suhe rahaga tuleb ära tervendada!“ Ühesõnaga täielik klounaad! “ hoiatab Rahel ebasiiraste motiividega „terapeutide“ ja „tervendajate“ eest.

Kuula lähemalt selle ning teiste albumi „Nerve“ laulude taga peituvate lugude kohta siit:

Rahel on muusik, kes avalikkusele tuntud nii 2 Quick Starti kunagise taustalauljana kui ka bändidest Ouu ning Rake. Aastast 2020 alustas Rahel enda soolokarjääri, sõlmides lepingu TIKS rekords plaadifirmaga ja andes välja esimesed singlid, millest „Sunday Night“ osales edukalt ka Eesti Laulul. 2022. aastal sõlmis Rahel lepingu Warner Music filiaali Smuuv Recordsiga, mille alt on välja antud erinevaid singleid ning 2023. aasta novembris ilmunud debüütalbum „Nerve“.