1. Troopiline Paradiis

Viige oma külalised päikeselisse oaasi tropilise paradiisi teemaga. Mõelge palmilehtedele, erksatele lilledele ja puuviljasegudele. Julgustage külalisi kandma Hawaii särke ja lilleseid, et täielikult sulanduda saare vibe-iga. Lisaks klassikalisele troopilisele dekoratsioonile võite kaaluda ka tuledega täidetud palmipuid, rannapalle ja miks mitte ka väikeseid kokteili ja  baarikomplekte, et pakkuda oma külalistele tõelist Kariibimere hõngu.

2. Suure Gatsby glamuur

Astuge ajas tagasi kõmuliste kahekümnendate hetke Suure Gatsby teemalise peoga. Džäss ajastu glamuur ja rikkus, sulgede peapaelad, šampanjaklaaside tornid ja flapper-stiilis riietus. Sellist pidu tahaks meist kõik kogeda. Loo oma peokohas atmosfäär, mis kajastaks seda ajastut. Koogile kirsis saate panna kui tellite sündmusele muusikud, kes teeksid kohapeal elavat muusikat, sest tol ajastul Spotifyt veel ju ei olnud.

3. Maskiball

Lisage oma peole müstilisust ja intriigi maskiballiteemaga. Kutsuge külalisi kandma elegantseid maske ja riietuma vastavalt. Sellises riietuses on põnev tantsida ja eriti veel siis kui osalejate seas on ka võõramaid inimesi, keda varasemalt pole kohanud. Kaunistage rikkalike kangastega, küünalde valgusega ja riputade maskide ka lihtsalt peokaunistustena tõeliselt maagilise atmosfääri loomiseks. Korraldage mänge, et valida parima maski auhind või mõistatusmänge, mis haakuvad maskiballi teemaga. Nii hoiad külalisi kaasatuna ja lisada sündmusele veelgi rohkem põnevust.

4. Tüdrukuteõhtu

Naissoost sõprade kokkutulekuks on "tüdrukuteõhtu" teema ideaalne valik. Korraldage elegantne õhtu täis glamuuri ja lõbusaid tegevusi. Sobilikud formaadid on näiteks spa-õhtu, filmiõhtu või mängudeõhtu. Kaunistage ruumi roosade ja kuldsete toonidega ning lisage sära peenete detailidega nagu klaaskristallid ja pärlid. Kutsuge kõik kandma oma kõige stiilsemaid pidulikke riideid ning valmistage ette mõned maitsvad kokteilid ja suupisted, et luua tõeliselt unustamatu instrammable õhtu.

5. Tähtede all

Looge lummav õhkkond välitingimustes toimuvale üritusele "tähtede all" teemaga. Seadke üles hubased istumisalad tekide ja patjade ning riputatud sädelevate valgustite või laternatega. Serveerige gurmeetoite pikniku-stiilis ja julgustage külalisi vaatama tähistaevast läbi teleskoopide või kogunema lõkke äärde. Lisaks traditsioonilisele õhtule tähtede all võite kaaluda astroloogiliste tegevuste korraldamist, et anda külalistele võimalus täpsemalt uurida öist taevasaadet.

6. Hollywoodi glamuur

Tooge oma peole Tinseltowni hõng Hollywoodi glamuuriteemaga. Rullige välja punane vaip ja looge teemapidu täis kuld detaile, sametiseid köisi ja pildistamisalasid paparatsolikke fotode jaoks. Kutsuge külalisi riietuma oma lemmikfilmi staarideks ning korraldage punase vaiba intervjuusid ja autogrammitunde. Lisaks võite kaaluda filmifestivali või filmiviktoriini korraldamist, et anda külalistele võimalus näidata oma teadmisi Hollywoodi filmimaailmast.

7. Retro roller disco

Kellele ei meeldiks uuesti läbi elada oma lapsepõlve hittide saatel pidu. Taaselustage 70ndate ja 80ndate aastate disco-ajastu retro rollerdisco teemaga. Looge funky atmosfäär rulluisurajal, diskokuulidega ja retrovalgustusega. Pakkuge külalistele retro-rahvustoidu ja -jookide valikut ning korraldage retrodisco võistlusi ja mänge, et hoida kõik liikumises. Lisaks võite kutsuda professionaalseid rulluisutajaid, et näidata külalistele trikke, et kõik tunneksid end tõelise disco kuninga või kuningannana.

8. Võlumets

Loo oma peole maagiline atmosfäär võlumetsa teemaga. Kaunista ruum säravate valgustite, lilleseadete ja muinasjutuliste detailidega nagu kääbuspuud ja maagiliste olendite tiivad. Kui korraldad pidu suvilas või linnast kaugemal, saad korraldada külalistele võlumetsa teemalisi tegevusi nagu näiteks loodusmatk. Juhul kui oled linnas, siis huvitav tegevus oleks koos võlujookide meisterdamine.. Lisaks võiksite korraldada elavaid etendusi või metsaliste tantsunumbreid, et viia kõik külalised maagilisse maailma.

9. Eurovisioon

Kui otsite rahvusvahelist peoteemat, siis miks mitte korraldada Eurovisiooni stiilis pidu? Inspireerige oma külalisi erinevatest Euroopa riikidest pärit muusika, kostüümide ja toitudega. Looge "punkti andmise" laud, kus külalised saavad hääletada oma lemmiktoidu poolt. Miks mitte korraldada ka Karaoket, kus kõlevad ainult eurovisiooni laulud. Jagage üksteisele punkte ja tundke rõõmu laulust ja multikultuursest keskkonnast. 

10. Retro videomängude öö

Tooge oma peole tagasi nostalgilised mälestused retro videomängude öö teemaga. Kaunista ruum värviliste videomängude teemaliste kaunistustega ja seadke üles mitmeid retro konsoole mängudega. Las külalistel võistlevad omavahel mängudes nagu Mario Kart või Tetris ning korraldage auhindu parimatele mängijatele. 

Nende 10 peoteemaga on sul võimalus luua unustamatu sündmus oma sõpradele ja perele ning jääd alati meelde kui hea peokorraldaja. Oluline on valida teema, mis sobib kokku sinu maitsega ja oleks sulle endale huvitav korraldada, sest nii saavutada parima peo oma lähedastele.





Jaga
Kommentaarid