Tate’i süüdistatakse vägistamises ja inimkaubanduses, aga sajad poisid üle Eesti ja tuhanded üle maailma vaatavad praegusel hetkelgi tema videoid. Mõned näited tema vaadetest naiste rollile ühiskonnas: nad ei ole mõeldud juhtima, nad kuuluvad meestele ning peaksid esikohale seadma abikaasa ja ema rolli, mitte karjääri.

Suunamudija räägib noormeestele ka sellest, et depressiooni ei ole päriselt olemas ja kurbuse ületamiseks piisab elustiili muutmisest.

„Ma arvan, et üsna suur [oht]. Kui vaadata äärmuslikemaid parteisid. Eestis EKRE on üsna äärmuslike vaadetega. Juba praegu räägivad EKRE liikmed riigikogus, et abordi seadustamine Eestis tuleks üle vaadata. See ei ole 21. sajandi inimõiguste suund. On leitud, et selliseid parteisid valivad pigem mehed ja pigem noored mehed,“ lisab Orav.

„Kui EKRE 2015. aastal selle tohutu tulemuse tegi, oli kõigile šokk, et see tuli peamiselt noortelt valijatelt. See on oht, aga seda saab äkki kuidagi ka lahendada, leida meestele häid eeskujusid,“ leiab ajakirjanik.