Burõhh on edumeelne tänapäeva noor. Tal on "õunaarvuti" (Apple Mac), iPhone, popp želeesoeng ning teda ümbritseb parfüümipilv. Ta vastutab Kofkini hotellide ning vorstiäri hea käekäigu eest.

"Mul on natuke veider sellest pärimise asjast rääkida," ütleb ta, "sest inimesed alahindavad, kui aktiivne ja südamelt noor on härra Kofkin. Ta hoolitseb iga väiksema detaili eest ja keegi siin firmas ei mõtle veel tema taandumisele."

Burõhh on samasugune kosmopoliit nagu Kofkin. Tal on Eesti kodakondsus, kuid sündis Venemaal, kasvas Iisraelis ning õppis Šveitsis, Lausanne'i hotellikoolis. Eestis on ta elanud kokku umbes aasta ning eesti keel vajab veel harjutamist. Intervjuu teeme tema soovil inglise keeles. Samas räägib mees puhtalt ka näiteks heebrea ja prantsuse keelt.

"Mõned inimesed on õnnelikud, kui saavad endale uue auto. Teised, kui võidavad loteriiga. Mina olen õnnelik, et saan õppida selliselt ärimehelt nagu Kofkin," kiidab Burõhh. Ta õppivat härra juures iga päev midagi: näiteks seda, kuidas äri algab inimestest ning müüa tuleb seda, mida kliendid tahavad ja jaksavad osta (vorstiäri läks selles valguses veidi aia taha!).

Räpp on Burõhhile südamelähedane lapsepõlvest saadik. Artistinimi Snipe tuleb sõnast snaiper ("lapsepõlves mängisin sõjamänge"). Esimese, seni ainsa ja mitte liiga eduka singli "Million Dollaz" (muusika ja sõnad: Snipe ja Kräkk) andis 2007. aastal välja Soome Sony Music.

"Räpp on mulle hobi. Selles on midagi vastuolulist, teistsugust... äris pead ka paljude hulgast esile tõusma," arutleb mees, kes pühapäeviti tuulutab end stuudios.

Poliitiliste vaadete poolest on Burõhh oma mentorist universaalsem. "Minu jaoks pole suurt vahet, kes praegu linnas või riigis võimul on," ütleb ta. 

if I had a million dollaz, I would be your biggest problem...

If I had a million dollaz, I would always get in trouble...*

*refrään Snipe'i singlist "Million Dollaz"