2010: Vaatab Hundisilmas ETV-d. Delfi kirjutab, et Edgar Savisaar on juba hommikust saadik Hundisilmal televiisorist iseseisvuspäeva programmi jälgimas. See on huvitav, sest varasemalt on ta öelnud, et näiteks paraadi ta ei jälgi (vt altpoolt). Savisaare ihukaitjaks tituleeritud Monika Batrakova sõnul heiskas mees hommikul riigilipu Hundisilmal, vaatas filmi "Nimed marmortahvlil" ja asus seejärel traditsioonilisel moel koos oma laste ja sõpradega tähistama nii vabariigi aastapäeva kui ka Hundisilma talu 14. sünnipäeva.

2009: Peab Brüsselis kõnet. Pealinn teatab, et Edgar Savisaar on vabariigi aastapäeval Brüsselis, kuna tema asutatud (vt altpoolt, kuidas) Tallinna esindus Brüsselis peab oma kümnendat aastapäeva. Savisaar esines seal linnapeana ka kõnega.

2008: Pahandab Hundisilmal paparazzodega. Savisaar pahandab oma blogis vabariigi aastapäeval tema koduõuele trüginud „kasvatamatute" paparazzodega. Kutsumata külalisi ta ei oota. „Ilma ette teatamata ja veidra jutuga, et nad tahtvat mulle "kingitust" üle anda. Panin sõna "kingitus" jutumärkidesse, sest tegelik eesmärk oli läbinähtav - vastandada televaatajatele minu väikest perepidu Hundisilma talus ja samal ajal pealinnas toimuvat president Ilvese vastuvõttu „Estonias"," kirjutas Savisaar.

2007: Loeb raamatut. Savisaar kirjutab oma blogis, et oli vabariigi aastapäeval oma kodus Hundisilmas, mitte sinivereliste vastuvõtul Tartus. „Tammsaarel on novell "Karjapoisi pühapäev". Et ma vabariigi aastapäeval olin kodus Hundisilmal ja mitte Tartus sinivereliste vastuvõtul, siis sain ka mahti korraks raamatu kätte võtta," kirjutab Savisaar.

2006: Võtab kodus viina. Virumaa Teataja kirjutab, et Savisaar võtab „pingviide paraadi" ajal kodus viina. Ajakirjanik teatab, et veendus oma silmaga, et Hundisilma talu lauale mahub kartuli-, hapukapsa- ja lihavaagna kõrvale tõepoolest ka härmas Viru Valge pudel. Savisaar nimetab 24. veebruaril Hundisilmal koosolemist vankumatuks traditsiooniks ja ütleb, et selles, et ta kunagi presidendi vastuvõtul ei käi, ei tule mingeid vastuolusid otsida. „Olgem ausad, ega mulle see pingviinide paraad ei meeldi. Minul näiteks frakki ei ole ja neid medaleid saab kanda ainult frakiga," ütles ta. Savisaarel on Riigivapi I ja II klass ja Lätist saadud orden.

2005: Hundisilma talu 10 aastapäev. Õhtuleht vahendab Vilja Savisaare sõnu, kes ei kavatse seegi aasta koos abikaasa Edgariga tänavu erandit teha - nemad vastuvõtul ei käi. Seekord on põhjuseks pere Hundisilma talu 10. aastapäev, mida tähistatakse seaprae ja perenaise tehtud kõrvitsasalatiga.

2004: Puudumine ei väljenda suhtumist. Savisaar teatab Õhtulehe vahendusel, et vastuvõtu eiramine ei väljenda tema suhtumist, vaid lihtsalt perekondlik tähtpäev langevat vabariigi sünnipäevaga kokku. Presidendiks on Arnold Rüütel.

2003: andmed puuduvad.

2002: Ei vaadanud isegi televiisorist. Vilja Savisaar ei vaadanud ülekannet isegi mitte televiisorist. Nagu ikka olid nad koos abikaasa Edgar Savisaarega, pealinna vastse linnapeaga, Hundisilma talus, kirjutab SL Õhtuleht.

2001: Aastapäev koos Õhtulehega. SL Õhtuleht saab jala Hundisilma talu ukse vahele ja sai kaeda, kuidas Keskerakonna juht oma sõpradega kodutalus viina võttis. „Edgar on siniseruudulises päevasärgis (ülemine nööp lahti), mille peal must nahkvest ja jalas karvased sussid. Täpilised - nagu ilvesenahast tehtud," kirjeldab leht.

2000: Ütleb välja: sinivereliste pidu, edevuse laat, pingviide paraad. Olen tõmmanud lipu vardasse ja külameestega Eesti asju arutanud. Nüüd lähen oma hea sõbra Anatoli Sobtšaki matustele," ütles Savisaar Õhtulehele. "Ma pole kunagi presidendi vastuvõttu televiisorist vaadanud ega tee seda ka tulevikus," lisab ta. Leht märgib, et Savisaar pole „enda mäletamist mööda kunagi presidendi vastuvõtul käinud". "Vastuvõtule lähevad end sinivereliseks pidavad inimesed. Eks see üks edevuse laat ole."

1999: andmed puuduvad

1998: Savisaar Brüsselis! Eesti Ekspress kirjutab, et Euroliidu eel ajas Savisaar välismaise PR-firma abiga aktiivselt asju Brüssselis: „Savisaare järgmine visiit Brüsselisse kavandati - ja ka toimus veebruaris 1998, Eesti Vabariigi aastapäeval. PR-firma valmistas Savisaarele jaanuaris ette strateegia, mis kandis nime "Eesti/Tallinn Euroopas". Esimesed sammud olid selleks tehtud Londonis."

PR-firma Westminster Strategy kirjutas järgmist: „Meie kohtumisel Londonis 4. detsembril hr Savisaar väljendas soovi suurendada tema Brüsseli-visiitide suhtekorralduslikku ja ajakirjanduslikku mõju. Peamine siht oleks tõsta hr Savisaare ja Tallinna mainet EL poliitika tegijate hulgas ja välisajakirjanduses."

Ekspressi andmeil nägi Briti suhtekorraldaja kava nägi ette, et Savisaar peab kasutama võimalust ja Eesti iseseisvuse 80. aastapäeva tähistamisel Brüsselis sõna võtma teemal "Eesti/Tallinn Euroopas". Kõnes oli olulisel kohal Euroopa Liit. "Eesti ja Tallinna hinnang on, et nende püüded EL liikmelisuse suunas on olnud edukad, aga palju rasket tööd on jäänud teha enne ühinemist," soovitas Westminster Strategy. Niisamuti pidi Savisaar tooma kõnes välja, et eestlastele on Eesti iseseisvus ja Euroopa Liitu kuulumine omavahel seotud mõisted.