Värske Ekspressi avakülaline on loovuse ja innovatsiooni eestseisja, "Teeme Ära! Minu Eesti" ettevõtmise juht Rainer Nõlvak. Alates tänasest kutsutakse eestlasi taas üles ühistalgutele. Uurime, millist päästmist Eesti sel aastal kõige rohkem vajab? Mis ühendab "Teeme ära! Minu Eesti" aktsiooni ja Ojasoo ja Semperi "Ühtse Eesti"
poliitteatrit? Rainer Nõlvakule on ka televaatajatel võimalus küsimusi esitada.

Filmitegija Artur Talvik tutvustab kuulsaima eestlase - Baruto - elu pooljumalana Jaapanis

Eesti Ekspressi persoonirubriigis on seekord Kaido Höövelson ehk Baruto, kes pärjati hiljuti väärika sumotiitliga - ülendati ozeki'ks.
Sellest, kui kuulus ja püha on Eesti sumomees Jaapanis ning millist erakordset elu ta seal elab, on suudios rääkimas filmimees Artur Talvik, kes on Barutost filmi tehes tema tegemisi jälginud juba kolm aastat. Laiemas kinolevis on film aga tänaseni keelatud - miks?

Roomakatoliku kiriku liige Mart Sander räägib kirikuelust ja pedofiiliast

Tänases Eesti Ekspressis avaldab Mart Sander arvamust roomakatoliku kiriku ja pedofiilia seoste kohta. Mis on katoliiklikus eluviisis sellist, mis justkui "toodab pedofiile"? Kas seminari astuvate noorte puhul on võimalik eristada neid, kelle jaoks on ainuvariant pühenduda jumalale ning neid, kes liituvad kirikuga, et vagura elu varjus rahuldada oma keelatud ihasid? Mida tähendavad roomakatoliiklase jaoks saabuvad lihavõttepühad?

Värske Ekspress on eetris neljapäeviti TV3-s kell 22:30. Saadet juhib Mihkel Raud.