Varsti pärast intsidenti pidas metsavaht kinni samas kandis liikunud muusiku Raymond Towleri, kelle välimus sarnanes kurjategija kirjeldusega. 1981. aasta septembris mõisteti Towler eluks ajaks vangi vägistamise eest. Ka kahtlusaluste identifitseerimisel tundus vägistamisohvrile, et just Towler pani tema kallal toime jõleda kuritöö.

Kogu selle aja kuni tänapäevani on Towler oma süüd kategooriliselt eitanud. Mehel oli isegi kindel alibi, kuid seda ei arvestatud.

2008. aastal palus Towler, et ohvri toona kantud riideesemetelt võetaks DNA-proov ja võrreldaks seda tema omaga. Tulemuste analüüsimine võttis aega kaks aastat, kuid käesoleva nädala kolmapäeva hommikul toimunud istungil teatas kohtunik, et ohvri aluspesult võetud sperma- ja nahaproovi tulemused kattusid küll üksteise, kuid mitte Towleri omadega, kirjutab Times Online.

Kohtunik kuulutas pisarates Towlerile, et tema süütus on tõestatud.
Osariigi seaduse kohaselt peab Towlerile maksma iga süütult vangis istutud aasta eest 40 330 dollarit. Lisaks võib ta esitada veel ka tsiviilhagi osariigi vastu.

Towler ise vimma ei pidanud, öeldes ajakirjanikele, et kuritegu pandi siiski toime ja arvatavasti tegid uurimisorganid oma parima, et seda lahendada.