Filmitegija Jaak Kilmi sai ootamatu kirja sihtasutuse Tallinna Lauluväljak kommunikatsioonispetsialistilt Anne Sääselt, kes uurib, millal ja kelle loal on tehtud lauluväljakust video, mis asetseb Kilmi Facebooki seinal. Seal ripub nimelt katkend filmist "Tallinna kilud”, mis hiljaaegu Katusekinos esilinastus. Lauluväljaku tegelik "omanik”, sihtasutuse juht Riho Rõõmus väidab, et ei tea asjast midagi: "Sääsk teeb, mis tahab. Ja mina ei tea midagi. Jama lugu.”

Dalai-laama kõnest inspireerituna suundusid paljud doonoritelki, mis visiidi ajaks Vabaduse platsile oli püstitatud. Ka presidendikandidaat Indrek Tarand käis seal verd loovutamas.

Facebooki kasutajate hulgas on sel suvel põhjustanud segadust kummalised fantoom-tütarlapsed, kes ihaldavad saada sõbraks võimalikult suure hulga inimestega. Ebaharilikuks muudab need ilusate eesti nimedega sõbrakutsete saatjad asjaolu, et põhjalikumal uurimisel ei tunne neid keegi. Googeldades ei leia nende kohta netist mingit jälge. Tutvuja-tüdrukud pole aga tagasihoidlikud, sest paljudel neist on sõpru kokku kogutud neljakohaline arv. Facebooki kasutajad oletavad, et salapäraste tüdrukute laine võib olla ajakirjanduslik eksperiment.

Suvel andsid Liibanonis pantvangis olnud Eesti jalgratturid mõista, et võiksid kirjutada läbielatust raamatu. Nüüd käib Eesti kirjastuste vahel ülepakkumine, sest mehed pidavat koostööd tegema kirjastusega, kes maksab kõige enam. Et siis omakorda raamatu tulu heategevuseks annetada.