Milline lugu…
…on parim hommikune ärataja?

Mis tahes lugu Cocteau Twinsi albumilt “Victorialand”. Või midagi Chet Bakerilt, minu sangarilt.

…on parim duši all kaasa laulmiseks?
Ainus moment, kui mul on kombeks vanu Frank Sinatra asju laulda.

…toob pisara palgele?
“La Chanson d’Hélène”, mille on kirjutanud Philippe Sarde, esitavad Romy Schneider ja Claude Sautet, filmist “Les Choses de la Vie” (“Elu tühiasjad”).

…on parim, mille sa just avastasid?
Mul on see plaat juba nooruspõlvest saadik, aga alles hiljuti avastasin, kui hea see on. See on Nico “Chelsea Girls”.
Ma olen olnud keskendunud pigem John Cale’i ja Lou Reedi tegemiste jälgimisele.

...sobiks su matustele?
Minu uus singel “On the Other Side”, järjekorras teine singel uuelt albumilt “Spellbound”. Või siis midagi Ryuichi Sakamoto soundtrack’ilt “Tony Takitani”.

...on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?
Portisheadi “Third”. Kõigile meeldib nende esimene album või siis heal juhul teine. Aga mina eelistan igal juhul nende kolmandat.

...on parim, mida kõik peaksid kuulma?
On üks eriliselt kaunis lugu “Come Wander With Me”, mida esitab Bonnie Beecher. See on pärit varastest, mustvalgetest “­Twilight Zone’i” osadest. Seda pole kunagi õieti välja antudki. Tuleb otsida DVDde pealt või siis youtube’ist.

...oh-mul-on-selle-looga-nii-lahedaid-mälestusi?
Kindlasti midagi varajase hiphopi seast, näiteks Africa Baambaataa, Grandmaster Flash jne. See lustlik muusika, mille saatel ma lapsena breiki tantsisin.

Millist lugu sa vihkad?
Muusikat, mida ma jumaldan, on hiigelkogustes, samasugusel hulgal on muusikat, mida ma vihkan. Kuid halb muusika ei häiri mind, seni kui see pole edetabelite tippu tõusnud ja see kõigile meeldib. Nagu näiteks Pink, Black Eyed Peas, REM, Offspring. On okei, et sellised asjad olemas on, aga ei ole okei, et nad nii igal pool on.