Esmaspäeval külastas Ekspressi toimetust Euroopa Ajalehekirjastajate liidu direktor Francine Cunningham. Väikesekasvuline iiri leedi andis lootust, et peagi pannakse karmimad piirid sellele, kuipalju teised meediad võivad ajalehtede teemasid ja tekste virutada. “Lehekirjastajad, keda ma esindan, on viiekümnendates aastates, nad on kõik meessoost ja üpris murelikud,” nentis Francine. Pead sügades kuulas teda 51aastane Hans H. Luik.

Kapo võttis Tallinnas kesklinnas toimunud läbiotsimisel ära 31 ajaloolist, aga illegaalset tulirelva: 17 püstolit, 8 vintpüssi, 4 revolvrit ja 2 karabiini. Vanim relv oli 1870–1878 valminud Vene mereväe revolver Galand. Relvade hoidja suhtes lõpetas prokuratuur hiljuti kriminaalasja, ta peab maksma riigile 2000 eurot.

24. mail karjus 33aastane Eestist pärit meesterahvas Hollandis Rotterdami lennujaamas, et tal on pomm. Lennujaamas olnud inimesed evakueeriti ning kohale kiirustanud politseinikel õnnestus mees vahistada. Saabuvad ja väljuvad lennud pandi ootele, kuid 15 minuti pärast selgus, et lõhkekeha lennujaamas siiski ei ole.

Digirevolutsioon teles jätkub. Tallinnas, Tartus ja veel 14 piirkonnas kaabeltelevisiooni pakkuv firma STV lõpetab tulevast nädalast tuntuima paketi KTV Kodu müümise ning soovitab selle asemel valida pakett Digi Kodu.

Ühes Tallinna lähivallas peeti hiljuti kohaliku volikogu istungit, kus üks päevakorrapunkt oli esimehe umbusaldamine. Volikogu esimees räusanud seal kolleegidele, et kes tema vastu hääletab, selle kodumaja seinale kirjutab ta suurte tähtedega “M…nn”. Üks ahastanud hiljem kodus oma mehe ees, et mis siis küll saab, kui esimees tõesti värvipoti ja pintsliga hoovi tuleb…