Vabariigi iseseisvuse taastamise 21. aastapäeva vastuvõtul Kadrioru roosiaias pakutavad külmad ja soojad suupisted olid traditsiooniliselt tervislikud, maitsvad ja omamaised. Pardisuflee ja tünniräime kõrval säras uudislikult senitundmatu kala – angerjas-säga koorekastmes. Maitse ja välimuse järgi oli tegu küll viimasel ajal gurmaanide heakskiidu teeninud aafrika angersägaga (Clarias gariepinus). Aga olgem ausad, angerjas-säga kõlab tunduvalt peenemalt.

Huvitav, kuidas Eesti Pank hindab elektrienergia vabaturule üleminekut uuel aastal olukorras, kus Estlink ei võimalda Soome odavat energiat mahutada. Uus link valmib alles pooleteist aasta pärast. Mida Eesti Pank elektrienergia hinnatõusust üldse arvab?

Jaapanis näeb sageli veidraid asju, mida on raske mõista. Tōkyō meelelahutusrajoonis Shinkjukus avati baar, kus külastajad saavad juhtida hiiglaslikke, nelja-viiemeetriseid napis riietuses muljetavaldava büstiga naisroboteid. Enam kui 100 miljonit eurot maksnud sisekujundusega robotibaari sisenemiseks tuleb maksta 30eurone piletiraha. Valküüride juhtimiseks on neile sülle ehitatud istekoht, kust joystick’i kasutades hiidnaist juhitakse. Lisaks tantsivatele robotitele on baaris robot-trummilööjad, -tankid ja -sõjalennukid. Esmaspäevast laupäevani toimuvad kaks korda öö jooksul robotite osalusega kabaree-etendused.

Haigekassa juhatuse esimehe valmine läheb kolmandale ringile, sest nõukogu ei suuda kokkulepele jõuda. Väidetavalt pärsib uue juhi leidmist nõukogu ühe osapoole soov muuta tasuliseks teenuseid, mis seni on olnud tasuta.

Pärast seda, kui rahandusminister Jürgen Ligi teatas, et rahvusringhääling ei saa raha uue maja ehitamiseks, olevat ERRis uus arvamuste lahknevus. ERRi nõukogu laual on kaks varianti: kas ehitada raadiomaja sisehoovi uus stuudio ja uudistetoimetus või ehitada need hoopis telemaja kõrval asuvate garaažide peale.

Kui mõned sõidavad puhkuse ajal soojamaareisile, siis teised lähevad pikaajaliselt plaanitavatele operatsioonidele, näiteks sapikive eemaldama. Enda ravimiseks sinise lehe võtmine oleks pere eelarvele liiga kurnav.