Midagi erilist: Vertigo Gourmet’ asemel Gourmet Club
“Uus kaubamärk Gourmet Club annab paremini edasi meie soovi pakkuda lisaks omatoodangule ka hinnatud brände maailmast,” põhjendab uuendusi Gourmet Clubi loovjuht Imre Kose ja lisab: “Kaubamärgi vahetamise teine põhjus on meie soov eristuda selgelt Vertigo kaubamärgist, millega meie tegevus tänaseks ei ole mingil moel seotud. Vertigo Gourmet’ pakendite väljavahetamine võib aga mõne toote puhul kesta varakevadeni.”
Gourmet Clubi kaubamärki hakkavad kandma kõik senised Vertigo Gourmet’ tooted – kodukokkade seas armastatud kastmed ja šokolaadikreemid, Gourmet Clubi magusameistrite valmistatud tordid ja koogid, saaremaised käsitööleivad, quiche’id ning küpsetised. Gourmet Clubi märgi alla koondatakse ka valitud gurmeetooted maailmast, nagu Prantsuse paljukiidetud Valrhona šokolaadid, mida kasutati Gourmet Clubi šokolaadihooaja avamisel.Šokolaadi-peediampsudVaja läheb
■1 keskmine peet
■150 g tumedat, vähemalt 70% šokolaadi
■50 g toorjuustu
■sorts portveini
■1 sl palsamiäädikat
■1 sl oliiviõli
■1 sl Dijoni sinepit (seemnetega)
■tüümiani, soolahelbeid ja musta pipart
Valmistamiseks
haki peet 2 x 2 cm kuubikuteks. Sega portveinist, palsamiäädikast ja oliiviõlist marinaad ning vala peedikuubikutele peale. Maitsesta tüümiani, soola ja pipraga ning lase paar tundi marineeruda. Rösti peedikuubikuid 135kraadises ahjus umbes pool tundi, aga proovi, et jääks hamba all ikka kergelt krõmpsuks.
Vahepeal sulata šokolaad ja sega toorjuust sinepiga.
Sulanud šokolaadiga kata väikeste vormide servad ja põhi. Vormide puudumisel saab sama edukalt kasutada lusikaid. Šokolaadist korvikestesse (või lusikale) määri toorjuustu-sinepisegu ja tõsta peale röstitud peedikuubikud. Peale jahvata musta pipart, lisa paar soolahelvest ja nirista üle sulanud šokolaadiga. Kui taimetoidu versioon nii ahvatlev ei tundu, võib peedikuubikutele pardifileetükke juurde hakkida.