Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik: „Meie digilehtedel on tänaseks kokku juba üle 45 000 registreeritud konto. Selleks et toetada üliõpilaste ligipääsu uuenduslikele meediakanalitele, oleme sõlminud kokkulepped Eesti suuremate ülikoolidega ja kingime esmakursuse tudengitele kogu õppeaastaks digilehtede lugemisõiguse. Lisaks algatame Eestis esmakordselt tudengitele mõeldud digilehe sisukonkursi, mis võimaldab ajakirjanduse, kommunikatsiooni, aga ka teiste erialade noortel talentidel avaldada oma töid meie digilehtedes. Õppeaasta lõpus premeerime parimaid auhindade ja praktikavõimalustega Ekspress Grupis.”

Digilehtede sisukonkursi eesmärk on pakkuda tudengitele erialast väljundit ja eneseteostusvõimalust uues meedias. Ekspress Grupi väljaantavad digilehed sisaldavad peale täismahus artiklite alati ka palju huvitavat lisamaterjali: videoid, pildiseeriaid, graafikuid ja animatsioone. Seetõttu on eriti oodatud tudengite kaastööd, mis kasutavad ära digitaalse meedia kõiki võimalusi ning sisaldavad lisaks tekstile pildi-, heli- ja videomaterjali. Konkurss kestab terve õppeaasta, mille jooksul avaldatakse parimad kaastööd Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe ja LP digilehtedes.

Tallinna Ülikooli rektor Tiit Land: „Täname Ekspress Gruppi meie esmakursuslastele mõeldud kingituse ning uue algatuse eest, mis toetab üliõpilaste võimalusi rääkida kaasa ühiskonna aktuaalsetel teemadel. Päevauudiste jälgimine ja neil teemadel kaasamõtlemine on iga meie tudengi ja õppejõu argipäeva osa.”

TÜ õppeprorektor Martin Hallik: „Koostöö Tartu Ülikooli ja Ekspress Grupi vahel on vägagi tervitatav, kuna pakub meie tudengitele ka otsest võimalust end erialaselt väljendada ja täiendada. Tartu Ülikool tunnustab väga neid ettevõtteid, kes näitavad üles algatust üliõpilasi kaasata ka praktikas.”

EKA rektor Signe Kivi: „Eesti Kunstiakadeemia tudengite looming sobitub hästi digilehe formaadiga, sest lisaks tekstile eeldab digitaalne meedia liikuvat pilti ja visuaaliat, mille sarnast paberlehe formaat pakkuda ei saa. Seepärast on hea meel, et Eesti Kunstiakadeemia üliõpilastel on võimalus näidata oma sisu ja rikastada digilehe lugeja kogemust. Loodame, et koostööst sünnib digitaalmeediale uus väärtus ja meie tudengid leiavad selles valdkonnas rohkem rakendust ka edaspidi.”