Marsi tänav 2a ehitised ehk spordiväljak terrassi, peaväljaku, kuue tenniseplatsi, parkla ja prügimajaga anti oktoobris Tallinna spordi- ja noorsooameti valitsemisalasse. Rendihind Sõõrumaa ettevõttele seitsme välisväljaku eest on 601 eurot kuus. Seega teenib Tallinn aastatega tagasi 288 480 eurot ehk 23 protsenti tenniseplatside väljaostmise hinnast.

Rocca al Mare tennisekeskust haldava Coral Arendus OÜ juhatuse liikme Erkki Torni sõnul on küsimus eelkõige selles, miks linn pidi tenniseväljakud välja ostma. „Selle asemel oleks võinud ehitada uue tennisehalli ja anda selle tasuta kõigi linnaelanike kasutusse. Selge see, et tehing on ebaloogiline. Ühelt poolt on linn nõus maksma tenniseväljakute eest üle miljoni euro, aga samas tahab minimaalset renti. Välisväljakud on pigem kuluallikas, kuid 600 euro eest kuus pole see rentniku jaoks üldse halb tehing,” lausus Torn.

Spordi- ja noorsooameti juristi Mart Soessoni hinnangul oleks linn hoonestusõiguslepingu lõpus pidanud väljakud niikuinii välja ostma ja rahakadu tegelikult ei teki. 601-eurone rendihind on tema sõnul õigustatud seetõttu, et spordiklubidele ja koolidele kehtivad soodustingimused. Lepingu järgi peab rentnik lubama vähemalt seitsmel Tallinnalt tennisetreeningute jaoks toetust saaval spordiorganisatsioonil maist oktoobrini vähemalt kolmel päeval nädalas treeninguid läbi viia.