30. jaanuar
Meikar räägib Põrgus Allar Jõksile, et on seotud erakonna musta rahastamisega.

30. märts
Meikar üllitab Postimehes artikli “Nii nad tapsidki teema”, kus heidab vihje Kristen Michalile.
25. aprill
Raplas toimub Eesti korvpalli meistrivõistluste poolfinaal. Pildile jäävad Meikar (vasakul), Kalle Palling (seisab), Pärn (roosas pluusis) ja Taavi Rõivas (esiplaanil). Meikar arutab Lauri Luigega, kuidas musta rahastamist peatada.

2. mai
Meikar trehvab pubis Levist Väljas reformierakondlast Wesse Allikut, kes on Michali hõimlane. Meikar kurdab rahamuresid ja räägib Michali seotusest musta rahastamisega.

3. mai
Allik räägib öisest kohtumisest täditütrele Evelin Orasele, kes on justiitsminister Michali elukaaslane. Oras räägib kuuldust Michalile, kelle arvates tuleb Meikarile tööd leida.

7. mai
Orase soovitusel saab Reformierakonna peasekretär Martin Kukk kokku Meikariga. NoKu klubis toimunud kohtumisel üllatab Kukke, et Meikar kannab kauna seoses erakonna rahastamisega.

19. mai
Reformierakonna spordipäev Haapsalus. Meikar räägib Luigega erakonna rahastamisest.

21. mai
Allar Jõks ütleb ETV “Terevisioonis”, et Meikar valdab infot erakondade mustast rahastamisest. Kuna ükski ajakirjanik Meikariga ühendust ei võta, siis kirjutab ta ise artikli.

22. mai
Meikar üllitab Postimehes artikli “Erakondade rahastamisest. Ausalt”. Ta väidab, et andis Reformierakonnale 115 000 krooni tundmatu päritoluga raha, mida sai Michalilt ja Kalev Lillolt. Juhtiv riigiprokurör Heili Sepp algatab kriminaalasja.

23. mai
Sepp kuulab Meikari üle.
24. mai
Keskkriminaalpolitsei otsib Reformierakonna peakontori läbi. Palling avalikustab, et Meikar vaikib Rein Kilgilt saadud annetusest.

30. mai
Reformierakonna juhatus arutab Meikari küsimust.
5. juuni
NO99 mängib “Reformierakonna juhatuse koosolekut”.

30. juuli
Politsei esitab Michalile ja Lillole kahtlustuse.

15. oktoober
Prokurör Sepp lõpetab kriminaalasja tõendite puudusel.

24. oktoober
Reformierakond viskab Meikari liiikmeskonnast välja. Omal soovil lahkub parteist mitu tartlast, kes tunnistasid politseile osalemist erakonna mustas rahastamises.