Ühtlasi on firmasse tööle teretulnud ka endised kaitseväelased, projektijuhina asus mullu Purre firma palgale näiteks 16 aastat kaitseväes teeninud side- ja infotehnoloogia ekspert, major Kristjan Kaskman.

Suur koostööpartner Instigo Arsenal kaitseväele veel pole. Kaitseväe andmetel on firma mullu remontinud ühte Pasi soomukit ning kahte Unimogi. 2011. aastal telliti temalt haubitsa FH-70 remondi- ja hoolduskursus.

Ekspress kirjutas 2011. aastal, kuidas ülimadalat profiili hoidev Purre tegi tulusat äri Euroopa suurte kaitse- ja lennundustööstuste Eesti sidemehena, esindades muuhulgas prantsuse elektroonikafirmat Thales ning kopteritootjat Agusta Westland. Tema firma visioon on olnud saada Eesti kaitsetööstuse suurimaks tegijaks. Eesti riik ostis Thales-Raytheonilt õhuseireradarid ning Agusta Westlandilt kolm uut kopterit. Mõlema diili juures oli ka Purre.

Purrel on värvikas minevik. Taasiseseisvumise järel töötas ta president Lennart Meri käsundusohvitserina, hiljem andis nõu siseminister Edgar Savisaarele ning oli mõningatel andmetel isegi tema ihukaitsja.