Peaminister leiab, et hagejad peaksid vaidluse maha pidama kohtus, mitte ajakirjanduses. "Vähemalt poolteist kuud juba on ajakirjanduse käsutuses olnud mingisugune võimalik hagi, aga nendel, kes peavad hagile vastama, pole seda informatsiooni, mida nende oponendid valdavad," sõnas Ansip.

"Mina seda päris mõistlikuks ja arukaks lahenduseks ei pea. Ajakirjanikuna ma tunneksin, et minuga manipuleeritakse ja see ei ole hea tunne, mina ei laseks," kommenteeris Ansip.

Pankrotis OÜ Autorollo ja selle pankrotihalduri Martin Kruppi hagi Rain Rosimannuse, Siim Roode, OÜ Roode & Parnerid, MAQS Law Firm Advokaadibüroo OÜ, Keit Pentus-Rosimannuse ja Väino Pentuse vastu kahju hüvitamiseks saabus Harju maakohtusse 3. detsembril.

Hagejad peaksid maksma ligi 5000 eurot riigilõivu, kuid on taotlenud täielikku menetlusabi. Harju maakohus oli nõus riigilõivu viies osas maksmisega, kuid hagejad esitasid otsuse peale määruskaebuse, mis on parasjagu Tallinna ringkonnakohtus. Enne kui riigilõivu osas selgust pole, ei hakka kohus hagi menetlema ning selle kohta ei saadeta infot ka kostjatele.