Kino
Miks kõik järjed lähevad allamäge? Olgu see “Matrix”, “Batman” või siis “Pohmakas 3”, milles ei olnud isegi pealkirjas lubatud kehanähtust enne, kui olid ära jooksnud lõputiitrid.

Kunst
Käisin Helsingis toimunud tänavakunstifestivalil Prosessifestivaali (www.facebook.com/prosessi) ja soovitan näituselt, mis jääb üles kuni 20.juunini, läbi astuda kõigil, keda huvitavad kunstnike tegemised tänaval. Esindatud on ka päris mitu Eesti artisti, nagu Multistab, Le´60 ja teised.

Mõte
Minu kunagise kooli, Pärnu Sütevaka Huma­nitaargümnaasiumi deviisiks on “Vabadus, loovus, vastutus”. Vabadust luua soovib ja nõuab igaüks – täiskohaga demokraatia ikkagi, eks. Aga vastutada? Eriti internetis? Töödeldud või töötlemata pildid, koleda kõlaga muusikajupid, online-reality-romaanid nimega blogid jne. Aitäh, et loote, vastutage ka.

Söök
Liha + elus tuli = Mmmm... Tomatitel ja kurkidel on suvemaitse ja igasugust muud rohelust saab ka juba otse peenralt nillida, ärge magage seda aega maha, sõbrad. Hea lihavaliku leiab alati Tüdrukute poest näiteks.

Keskkond
Optimist ütleb alati, et augu kõrvalt on ju terve. Ma täidaks optimistidega auke ja äkki muutuksin ise ka optimistiks. Lõpuks.