Muusikalise poole pealt on film samuti ühetooniline, filmis puudub atmosfäär, sellel pole hõngu, see ei ela, see ei pane järele mõtlema, seal pole sädet. Jääb arusaamatuks, mis eesmärgiga film üldse tehtud on. Kui sama sündmuse alusel (ajudeta koolinoored varastavad ajudeta staaride bling'i - hilpe ja moeaksessuaare) oleks tehtud dokumentaalfilm, oleks see ilmselt üsna igav, kuid küllap ometi sisukam ja kaasahaaravam. 

Muidugi võivad nüüd välja karata linaloo kaitsjad ja öelda, et autor soovibki näidata pinnapealsust ja mõttetust, kuid kullakesed - filmivaataja peaks kinost saama eelkõige emotsiooni ja elamuse, selles filmis oli kõik tuim. Noorte sihitut olesklemist ja ajuvaba kulgemist saab ka teisiti serveerida. Praegu sülitab Coppola letti mingi leige püdela plöga, millel puudub struktuur, konsistents, värv, vorm ja sisu, ta raiskab filmivaataja elust 90 minutit ja teeb nunnule näitlejatarile Emma Watsonile karuteene, sest vähemalt minu silmis lõi tema tõsiseltvõetavus selle rolliga kõikuma - no kas ei lugenud enne stsenaariumit läbi, kui rolli vastu võtsid? Õige on seda filmi vältida. Ja kui te nüüd selle jutu peale juhtute kinno jooksma, siis eks ise teate, ma olen hoiatanud. Ehk jagub teil mõistust poole filmi pealt saalist välja jalutada. 

See, et autor on kunagi paar head filmi teinud, ei garanteeri läbivat kvaliteeti. Vaadake "Süütuid enesetappe" või "Tõlkes kaduma läinud", aga seda uut vältige.

Tallinnn - Artis, CC Plaza, Solaris; Tartu - Cinamon