Otsustasin lõpuks Asimovi "Asumi" triloogia originaalkeeles kätte võtta ning ei kurda. Pigem olen õnnelik, et seda varem ei teinud, sest nooremana, kui mul hullem ulmesõltuvus oli, ei oleks ma seda piisavalt sügavalt hoomanud. Soovitan "Asumit" ka kõikidele ulmekaugetele lugejatele, sest Asimovi lugu on eepiline ning avardab mõistust korralikult.

Muusika

Suvel tuleb ikka palju kulgemist ette - lähed inimestega kõikjale kaasa, teed mingeid asju ja vaatad niisama ringi. Uudistamiseks ongi kõige parem 90ndate elektroonika. Hõredad abstraktsed rütmid, minimaalsed instrumendid, sügavad bassid ja nostalgilised meloodiad. Praegu on mul just selline faas peal - Aphex Twin, Boards of Canada, U.N.K.L.E., The Chemical Brothers, DJ Shadow. Väga meeldib ka naispopstaar Charli XCX.

Roheline

Kuhjan igal võimalusel toidulauale kõiksugust rohelist kraami. Samuti olen enda jaoks avastanud salatite tegemise - korralike, täitvate salatite, mitte paar lehte roa kõrvale. Samuti vaimustab fetajuust, mida saab panna absoluutselt igale poole. Seened on ka head. Eriti kui neid koos sibulaga kerges võis praadida ja basiilikut ja kirsstomateid juurde lisada.

Taevas ja mõte

Taevast peaks vähemalt korra päevas pingsalt (mitte pingeliselt) ja rahuliku meelega jälgima. Kes me oleme? Kust me tuleme? Kuhu me läheme? Taevas katab suurema osa meie silmade vaateulatusest ning seal peitub peale pilvede ja tähtede ka palju muudki. Mulle meeldib eesti keeles sõna taevakehad, kuid ingliskeelne variant on imeilus: celestial bodies. Celestial ...