Värske plaat tuleb täies pikkuses ettekandmisele Rasmus Rändvee ja Facelift Deeri esitluskontsertidel 19. septembril Tallinnas klubis Sinilind ja 21. septembril Pärnus klubis Sugar. Karta on, et piletid neile rokkimistele kaovad sama kiiresti kui plaat poelettidelt.

Kunst

Kummalisel kombel on Pärnu Uue Kunsti Muuseumi ära eksinud Salvador Dalí originaalteosed, mis leevendavad kas või osaliselt mu kurbust, et mul Hispaanias “fiesta” tõttu temanimelises galeriis käimata jäi. Andekas mees, pole midagi nuriseda.

Helid

Iiris ja And So I Watch You From Afar. Õnneliku ja uhke mehena võin öelda, et sattusin klubikohvik Sinilindu kuulama Iirise EP esikat. Müts maha, selline kvaliteet on haruldane, eriti Eestis. Endal hakkas isegi korra piinlik.

Ja Iiri progerokkarid And So I Watch You From Afar. Vinge punt, ei oska mitte ühtki teist niisuguse energia ja kirega asja nimetada.

Sõnad

Saksa skisofreenikud Goethe & Hesse. Pigem vist selline poolfabrikaat, mitte valmistoit. Jätab ruumi ise pusida ja leiutada ja tõlgendada. Hoiab pea töös.

Elu

on ise huvitav.