Hillar Teder on Tallinnas Audide müügi ja Rocca al Maresse hiiglasliku kaubanduskeskuse rajamisega jõukaks saanud ettevõtja, kes leidis oma õnne idaturul. Ta aitas 1995. aastal rajada pundil venelastel mahlatootmisettevõtte Multon, mille nad kümme aastat hiljem Coca-Colale müüsid. Sama seltskond asutas Venemaal hüpermarketite keti O’Key, mille aktsiaid saab samuti osta Londoni börsilt.

2006. aastal keskendus Teder kaubanduskeskuste rajamisele Ukrainasse. Praeguseks omab ja veab tema firma Arricano nelja suurt kaubanduskeskust, mis asuvad Kiievis, Krõvõi Rigis, Zaporožjes ja Simferopolis. Kokku on neis pinda üle 170 000 m2, kuid Simferopoli omas käib praegu 26 500 m2 suurune laiendustöö. Firma plaanib tuleva aasta sügisel avada ka Dnepri vasakkaldal Kiievi suurima kaubanduskeskuse Prospekt (85 500 m2). Lisaks on Arricano vähemusosanik Kiievi kaubanduskeskuses Sky Mall. Londoni börsi teatel loodavad Teder ja tema kompanjonid aktsiaid müües teenida 24 miljonit dollarit.

Teder, kelle tiitel Arricanos on non-executive director, kontrollib ettevõtet mitme välismaise kompanii kaudu. Praegu on tema käes 57 protsenti Arricanost. Pärast börsile viimisega kaasnevaid manöövreid omanike ringis kasvab eestlase osalus ligi 64 protsendini. Osanike seas on ka tema poeg Rauno Teder.