Oravate veebituuning Reformierakond on sisevalimiste võltsimisskandaalist teinud omad järeldused. Erakonna uue kuue saanud veebilehel on ära kaotatud otsing ja liikmete nimekiri piirkondade lõikes.

Puhtalt lehelt Kõik parteid likvideerisid juba tükk aega enne valimisi oma maksuvõlad, viimasena Keskerakond märtsis (ca 9000 eurot) ja Konservatiivne Rahvaerakond juunis (500 eurot). Paar aastat tagasi oli Keskerakond riigile võlgu 27 000 eurot.

Nauru blokeeriti Netikogukond pani tähele, et mõnda aega oli Elioni ühenduse kasutajatel blokeeritud ligipääs saareriik Nauru internetisaitidele. Domeenide .nr puhul näidati maksu- ja tolliameti hoiatuskirja, nagu keelatud hasartmängusaitide puhul.

Poliitorkaanid USA keskkonnakaitseaktivistid käivitasid kampaania, et veenda Maailma Meteoroloogiaorganisatsiooni (WMO) nimetama laastavaid orkaane nende poliitikute nimedega, kes kliima soojenemist ei tunnista. Tavaliselt nimetab WMO orkaane ühel aastal mehe-, teisel naisenime järgi.

Ojuküsitlus Paar nädalat tagasi tegi Faktum & Ariko telefoniküsitlust europarlamendi teemal. Imelikul kombel oli küsitleja aga eriliselt huvitatud, mida arvab vastaja eelkõige Kristiina Ojulandi tööst Brüsselis. Teatavasti on Faktum & Ariko Keskerakonna lemmikuuringufirma.