KÄSK ÜLEVALT Tallinna TV töötajad said käsu Reformierakond rahule jätta ja keskenduda IRLi peksmisele.

EESTI MAFFIA?! Kildkond tehnolembe näib siiralt uskuvat, et Eesti on üks väga võimas startup-ettevõtete riik. Et me kubiseme talentidest ja siit tuleb globaalseid idufirmasid nagu Vändrast saelaudu. Aga võta näpust, kui ajakiri Wired äsja Euroopa kuumimaid startup-keskusi reastas, olid nende hulgas küll Moskva, Helsingi ja Stockholm, aga mitte Tallinn.

HEA SVEN SESTER, täname sind väga teie kulleri toodud kokaraamatu eest – neid ei ole köögis kunagi liiga palju. Aga tuletame teile meelde, et olete petis, sest võtate osa valedest valimistest. Riigikogulasena ei lähe te ju iialgi Tallinna volikokku.

TERRORISTID OOTEJÄRJEKORRAS Kui õilsalt teatas nädalavahetusel John Kerry, et USA nabib terroristid kinni ja viib kohtu ette. Ja nabitigi kinni al-Qaida järjekordne vägivaldur Nazih Abdul Hamed al-Ruquai. Kohtu ette sattumisega pole asi nii kindel. USA pole ikka veel korraldanud kohtuprotsessi kaksiktornide purustamise idee väidetava autori Khalid Mohammadi üle, kes nabiti kinni juba kümne aasta eest.

SOTS, KES TEAB Fakt 1: Ekspress kirjutas mullu sügisel, et sotside ladvikusse kuuluv Oksana Bugaitšuk on abielus paadunud kriminaali Viktor Kekelidzega.

Fakt 2: Bugaitšuk kandideerib ka tänavustel valimistel sotside nimekirjas.

Fakt 3: Temast viis kohta eespool on nimekirjas ainus inimene Eesti poliitikas, kes teab täpselt, mismoodi paadunud kriminaalid otsivad väljundit avalikku ellu, pidulikele vastuvõttudele.