Peredraama Sulnis on lugeda kirjandusajakirjast tuntud kirjamehe mälestusi värvilisest lapsepõlvest. Ent kas pole seesama kirjamees üks ludri, kes omaenda kaks poega hülgas, ja pageb koguni üle tee, kui poeg tänaval vastu tuleb?

Nõme äri Lätis tegutseb rahvusvahelise haardega kiirlaenufirma 4Finance, mis mitte ainult ei anna esimesed 200 eurot intressivabalt, vaid annab esimese laenuga ka tasuta pitsa!

Seksuaalgigandid. "Maadevahetuse" kohtupaberitest selgub, et minister Villu Reiljan ja ametnik Kalev Kangur otsustasid ühe magusa krundi Narva linnast riigi jõuga ära napsata ning Narvale veel ka “taha keerata”.
Minister räägib kõnes, et Toyota autode müüja Riho Sepp soovib kinnistut Narvas, aga linn on vastu. Reiljan ja Kangur lepivad kokku, et kasutavad vana taktikat: kui detailplaneering on tehtud, siis võtab riik jõuga vajaliku kinnistu endale ning “keeravad linnale veel taha kah”.

Eestlaste kannul Eesti narkopolitseinike Vallo Jääratsi ja Jarek Pavlihhini “kangelasteod” said jätku Soomes, kus peeti kinni Helsingi narkopolitsei ülem Jari Aarnio. Eesti kolleegid rääkisid Aarnio kohta juba aastaid, et temaga on mingi jama.

Kes ravib arsti? Ülemöödunud nädalal läks Tartus psühholoogide liidu aastakoosolekul tuliseks – kired möllasid, uksed paukusid ning oli ka liidust, rusikas taskus, välja astujaid.

Soome tõmbab magneedina eesti bussijuhte, vähem taksojuhte Helsingis töötab väidetavalt 1450 taksot. Palju väiksemas Tallinnas on taksosid 3000 ringis. Eestlastest taksojuhte on Helsingis umbes 120. Bussijuhte Eestist olevat Helsingis 400 või rohkemgi. Kas Eesti taksojuhte ei tõmba meretagune töö seetõttu, et neil on tulus osa Tallinna keelatud seksiäris?