Kust raha saada Eestis on palju välisettevõtteid, mis teenivad sadu miljoneid kasumit, ent Eestisse ei investeeri. Kasum kantakse koju. Audiitor Rein Ruusalu käis välja idee vabastada tulumaksust ainult see kasum, mis Eestis investeeritakse. Ikka Eesti hüvanguks!

Olgale külla Linnalabor korraldab sel laupäeval bussiekskursiooni Keskerakonna valijate kodurajooni Lasnamäele. Retkel näeb Lasnamäe eripalgelisust basaaril ja kirikus, omaalgatuslikus linnafarmis ja tuleviku golfiväljakul, ateljeekorteris ja industriaalmaastikul. Lõuna ajal saab süüa. Mine tea, kui veab ja on ilus ilm, äkki näeb ka linnaosavanem Olga Ivanovat.

Täielik jama Allikad räägivad, et turvaärimees Urmas Sõõrumaa Ukraina-bisnisega on lood halvad – konkurendid võtavad kliente üle ja Ukraina riik olla esitanud enam kui kahe miljoni grivna (ehk ca 200 000 euro) suuruse trahvinõude. Sõõrumaa, kes oktoobris kinnitas Ekspressile, et olukord on raske, aga kontrolli all, tõrjus ka seekord kuuldusi: “See on täielik jama. Täpselt nii kirjutagi.”

Estonian Air? Pole kuulnudki Tallinnas maandub EasyJeti lend Londonist. Briti vanahärra vaatab aknast välja ja imestab: “Did you know that this kind of airliner excists as Estonian Air?” (Kas sa teadsid, et on olemas selline firma,nagu Estonian Air?)

Jälle üks kilgi direktor löögi all Aastaid Rein Kilgiga koos äri ajanud Karl Liivapuu veetis tänavu novembris ühe öö trellide taga. Tema sõnul oli tegemist valekaebusega, mis on seotud vaidlusega Pärnu Sadama aktsiapaki üle.