Olümpiasangarid! Kas keegi teab, millal Poola suusakaunitari kullale määrinud Aare Mets ja Peep Koidu olümpialt kodumaale tulevad? Lennujaama võiks ju vastu minna!

Eesti okupeeriti! Internetipõhises ühiskondlik-poliitilises arvutimängus eRepublik, mida ka eestlased on usinalt mänginud, okupeeris Argentina meie virtuaalse kodumaa – just nagu kiuste vabariigi aastapäeva eel.

Kuhu kadus Batrakova? Tallinna linnapea Edgar Savisaar on viimased nädalad käinud ringi ilma ustava adjutandi Moonika Batrakovata. Kas Tallinna esiduol on konflikte? Tuleb välja, et ei. Batrakova on lihtsalt puhkusel Jaapanis.

Valgevenelased otsivad sõpru Couchsurfingu kommuuni kuuluvad eestlased saavad üha enam kirju Valgevene noortelt. “Ole mu sõber, kutsu mind külla ja aita mul Schengeni viisa saada,” kirjutavad nad. “Kui kõik hästi läheb, siis saad $$$.” Kes haistavad teenimisvõimalust, siis olge parem ikka ettevaatlikud. Kui valgevenelasest sõber Schengeni viisaruumi ära kaob, siis vastutab küllakutse saatnu.

Odav oli, ausalt! Väljaande Dengi (kirjastuse Kommersant majandusteemaline nädalaleht) andmeil kulutas Venemaa Sotši olümpia ettevalmistamiseks umbes 6 miljardit dollarit, neist 3 miljardit moodustasid eelarvelised kulutused ja 3 miljardit – erainvesteeringud. On veel üks huvitav olümpiaga seostuv number: Sotši mängude jaoks varuti 710 000 kuupmeetrit mullust lund. Ning olümpiamängude eel müüdi üle miljoni valge olümpiakaru, mängude maskoti.