“Meie üle naerdakse, et mustlase rahvusroog on varastatud kana,” ütlesid
fotograaf Annika Haasile. “Aga me saame olla uhked, et me ei söö üksteist nagu eestlased.”

Pildiseeria ilmus esmakordselt 24.augustil 2013

Pesti küll, aga mis raha, ei tea: Prokurör Evestus (pildil) ajas enda hinnangul õiget asja. Anton Ger ei ole veel kokku arvutanud, mis see saaga talle maksma läks.
Anton Ger ja tema kamraadid tegelesid kohtu arvates rahapesule iseloomuliku tegevusega. Ent neid süüdi mõista polnud võimalik, sest prokuratuuril polnud mingeid tõendeid raha kriminaalse päritolu kohta.

SEAL TA ON: Mihkel Tiks osutab oma Krimmi kodu suunas.
Asjaajamine on siin hullem kui endises NSV Liidus, aga kliima on jumalik, ütleb kunagine tuntud korvpallur, kirjanik ja tubli Loksa mees
, kes elab nüüd
.

Tundmatu
Venemaa pani
olümpiamängudel käima nii ulatusliku elektroonilise nuhkimissüsteemi, et sundis USAd oma kodanikke hoiatama.

Ilu ja elu: Ärimees Tõnis Palts tahaks Krimmis toredat puhkekinnisvara edendada, aga viimase aja tormised sündmused peletavad investorid eemale.
Riigikogu liikme
suure­jooneline kinnisvara­arendus
ei taha kuidagi vedu võtta – kord segab üleilmne majandus­kriis, nüüd hirmsad rahutused.


Ülle Suurhans-Pohjanheimo

Igor Kotjuh

RAHVAKIRJANIK KROSS: Sai maja ostmiseks raha Helga Krossilt (neiuna Pedusaar, vasakul ülal), aga elama asus sinna hoopis Helga Roosiga (vasakul all). SAATKONNA NÕUNIK KROSS: Sai korteri remondiks raha Cynthia Babskilt (vasakul), aga elama asus sinna Terje Krossiga (neiuna Taal, paremal).
pääses äsja Interpoli tagaotsitavate nimekirjast. Aga see pole sugugi esimene kord, kui ta on sattunud oma suurte jamadega avalikkuse tähelepanu alla.

Eesti riigi IT-juhid hauvad ambitsioonikat julgeoleku­plaani: riik kolitakse maailmas laiali hajutatud andmepilve, mis muudab meie okupeerimise mõttetuks.

Toomas Uibo
Muusikaline telemängufilm “Kevad südames” talletas igaviku jaoks Toomas Uibo häälemurde-eelse fantastilise lauluhääle.