Kinnistu kapriisne omanik on Moskva abilinnapea ja transiidiärimehena tuntud Maksim Liksutov (38) - või õigemini temast paberite järgi eelmisel aastal lahutatud kaasa Tatjana Liksutova (34). Seda krunti armastavad nad nähtavasti palavalt. Miks muidu lammutavad nad maja ära, mitte ei pane müüki.

Kakumäe krundi ostis Liksutov 16 aastat tagasi tuntud interrinde aktivistilt Jevgeni Koganilt. Loksalt pärit noorsand Liksutovist, toona varajastes kahekümnendates, ei teadnud me siis midagi. Ametlikult elas ta Lasnamäe korteris (mis kuulub tänaseni tema emale).  2014. aastal on Liksutov hoopis teise kaliibriga mees. Ta töötab Moskva abilinnapeana, vastutades Venemaa pealinna liiklussüsteemi eest. Peremehel on isu täis saanud ka oma vanast majast. Tallinna linn andis loa see maani maha lammutada ning asemele uus ja kaasaegne liimpuitprussidest villa püstitada. Aga miks lammutada suhteliselt uus maja ning ehitada selle asemele vaid pisut suurem uus? Lammutusloa taotluses seisab, et Liksutovile lihtsalt ei sobinud enam vana maja ruumipaigutus ja ta nurises ehituspraagi üle.

Puhtformaalselt on Kakumäel perenaiseks hoopis Tatjana Liksutova - Jõhvist pärit endine modell, kes peab Tallinnas Jõe tänaval Itaalia restorani Gianni ning firmat, mis müüb peamiselt Venemaale eksklusiivset mööblit. Aasta tagasi sai Liksutovast ootamatult Eesti rikkaim naine, kui tema nimele kirjutati kogu Maksim Liksutovi siinne vara.  Tatjana elab valdavalt Moskvas, soovimata oma eraelust rääkida. Ta on vaid öelnud, et Moskva elu väsitab teda mõnikord ära. Siis ta tulebki Tallinna puhkama, kus valitseb „kerguse atmosfäär". Aga oh üllatust! Nüüd näib ka Tallinn talle liiga kärarikas.   Liksutova ostis tänavu jaanuaris IRLi kuuluvalt Saue vallavanemalt Andres Laisalt suure tüki imekaunist järvesilmaga männimetsa Harjumaal Padise vallas Alliklepa külas.