Oi issand jumal! Ma pigem mõtlesin seda, et sellist muusikat tuleb juba igast august! Ei saa salata, et Destiny’s Child on R’n’B lipulaev, tahtmata halvustada või heastada. See on ju tore, et inimesed muusikat teevad, aga mingi hetk mingi muusikastiil tüütab lihtsalt ära.

Selle saate eesmärk on lasta igal inimesel avaldada enda ja oma vanusegrupi arvamust ja minu arust see lugu ei sobinud.

Kui Destiny’s Child järgmises saates väga hea videoga esineb, on mu hinnang teistsugune. Üritate Õhtulehe stoorit kirjutada?

Pigem tahan aru saada, mis on ruberoidide ja banaanisööjate muusika...

(Katkestab küsimuse) Vastupidi, olen musta muusika suuremaid austajaid! Ma ei tea muidugi, mida teie muusikast teate, ei saa seega teiega muusikaarutellu laskuda – ma ei tea, kes te olete - ei ole teid kusagil näinud midagi välja ütlemas.

Aga kui inimesed midagi välja ütlevad, neil ilmselt on midagi välja öelda.

Ma nüüd küsin edasi...

Ärge küsige!

...samas saates pärast Destiny’s Childi esines Toe Tag. Neile andsite maksimumpunktid, ometigi on hiphop samuti mustanahaliste loodud muusikastiil. On see siis ka ruberoidide ja banaanisööjate kraam?

Te keskendute kahele sõnale. Vastupidi, on olemas hea muusika ja on olemas halb muusika. Ei loe, kes sööb ananassi ja apelsini. Ka mina söön banaani ja teie ka, eks ole?

Jaa. Aga miks peab kellegi muusikat halvaks pidades seda kohe ruberoidide ja banaanisööjatega seostama?

Ma ei tea. Haarate kinni suvalisest olukorrast, mis meenutab täpselt seda, kui mingil ajahetkel Ameerika üldsus hakkas sõna "neeger" asemel ütlema "must" ja seejärel öeldi "afroameeriklane" ja nii edasi. Kui nii edasi minna, siis ühel hetkel ei tohi me äkki enam öelda "eestlane"!?!

Ma ei arva, et ma teadlikult ja pikalt liigitan kedagi kuhugi ehitustarvete osakonda või toiduainete alla.