Ära ole anonüümne Mitte Keegi. Registreeri ja alusta Juhujobuna arutlemist foorumis ning peagi võid tõusta Tegevjobu staatusesse. Foorumi kategooriad:

 

Spetsiaalse meestetesti abil saad kohe teada, kui suured on sinu seksivõimed ja kui märjaks sa suudad naisi ajada. Kas oled voodis vändagängster, impo või midagi vahepealset? Üks on siiski kohe selge: kõige suurem jobu oled siis, kui testi täitmata jätad.

Sa ootad oma supernaiselt imetlust ja lugupidamist, kuigi ajad pole enam endised. Jobu toimkond on sinu jaoks nüüd otsinud välja seitse nippi, et oma supernaine kas või korraks jälle üles kruttida.

Paljud mehed meie ümber on ebatraditsioonilised. Sellised, kes ei tahagi 24 tundi ööpäevas võistelda. Mis neil puudu on? Võib-olla on neil midagi hoopis üle? Ebatraditsioonilisel mehel ei ole midagi puudu. Vastupidi, tal on palju "üleliigset" ehk seda, mida tavalisel mehel pole.

Päris alguses on muidugi suur ar­mas­tus. Siis varsti on hea eesti traditsiooni kohaselt laps tulemas. Selle peale aus jobu, kes veel ei teagi, et ta jobu on, mõistagi abiellub...

Inimestena on meil ikka inimlik kadedus, et teistel läheb paremini. Kindlasti on see probleemiks, iseasi, kas tasub kade olla. Kellel on ühte asja palju, sel puudub teine: aeg, või on partnersuhtes midagi puudu.

Too poest pakk sardelle. Võivad olla juustusardellid, kuid klassikalised on siiski ilma juustuta. Vaata: kui oled kassas raha ära maksnud, et sa sardelle leti peale ei unusta. Pane nad kilekotti ja too koju.

Elus väga saamatud inimesed tekitavad tihti hämmastust ja mõistmatust: miks nad sellised on? Kuidas selliseks kujunenud? Naiste puhul võiks seda põhjendada ehk arguse, alalhoidlikkuse või õpitud abitusega. Aga meeste puhul?

Sisemine jobu kükitab meis kõigis, ilmutades ennast laiskuses, motivatsiooni puuduses, täbarates olukordades, mille keskel me end oma igapäevastes tegemistes leiame.