Kinnisvaraportaali kv.ee on ilmunud kuulutus, kus müüakse õdusat merevaatega krunti Viimsi vallas, Pringi külas, Rohuneeme teel. Suurepärane looduskaunis koht, kõik eluks vajalik läheduses. Hind - 119 000 eurot. Müüjaks Estland Kinnisvara.

Omandavad Estonian Airi: Ain Hanschmidtil ja Enn Pandil on plaan Estonian Airi käive mõne aastaga mitmekordistada.
Viie aastaga Estonian Airi pandud 90 miljonit eurot Eesti riigi raha on jäädavalt läinud. Tallinki omanikud ostavad lennufirma null euroga. Läks isegi hästi, et keegi selle firmaga üldse tegeleda tahab.
Loe edasi ...
GrabCAD
Tallinlastest koolivennad
(32) ja Indrek Narusk (32) lõid maailma suurima inseneribüroo, said päevapealt miljonärideks, kuid läksid ka omavahel raksu.

Peet Aren (1889 - 1970). „Mare Leet“, õli, 1934.
President Pätsi isikliku arsti tütar nõuab Eesti riigilt kohtu kaudu tagasi seitset kunstimuuseumis asuvat taiest, nende seas on ka kolm
teost.

Sissisõda pangandusmekas: Transferwise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus (esiplaanil) heitsid ülemöödunud nädalal Londoni kesklinnas korraldatud protesti­aktsiooni käigus riided seljast. Tulemus: ühe päevaga üle 20 000 uue külastaja firma veebilehel, tuhanded like’id Facebookis ja säutsud Twitteris.
Eestlaste
ja
loodud interneti valuutaülekannete firma on järjekordselt investoritelt raha kogumas. Läbirääkimised käivad
investeerimisfirma Sequoia Capitaliga 50 miljoni dollari suurusest rahasüstist, mis tõstaks
turuväärtuse ühe miljardi dollarini.

Mitmel korral suudab Keit Pentus Äripäevale vastates mööda minna küsimusest "kas te teadsite, mis Autorollos toimus?"
Loe edasi ...
Urmas Paet
saab Euroopa Parlamendi saadikuna palka 6250 eurot kuus puhtalt kätte, lisaks 304 eurot päevaraha ning hüvitused transpordile ja büroo ülalpidamisele. Välisministrina oli tema sissetulek eelmisel aastal natuke üle 50 000 euro (umbes 4200 eurot kuus).

EI MINGIT ERILIST RÕÕMU: Heiti Hääl (paremal) ja Marti Hääl tunnistavad, et ida päritolu äripartneri väljaostmine oli neile emotsio­naalselt pealesurutud tehing.
Heiti ja
, Aarto Eiprele, Juhan Parmasele ja Ain Kuusikule kuuluv Kadaka Varahalduse AS ostab Kasahstani ärimehelt Igor Bidilolt välja poole
Grupist. Erinevalt teistest suurtest tehingutest ei tundnud
seekord aga erilist rõõmu.

VANILLA NINJA
EKSKLUSIIV! Kuidas nad Saksamaale maha müüdi? Kes tüdrukute pealt tegelikult teenib? Mis rolli mängis selles kõiges jäätis?
avab bändi telgitaguseid.

Madonna
vaatleb, kuidas on popmuusika viimase poolsajandi jooksul toimunud arenguteel jõudnud praegu globaalpoppi valitseva konstantse erutusseisundini.
Andrei Hvostov

Esimene lihtne mõte seoses üleeile avaldatud Riigikontrolli aastaaruandega on see, et meil pole enam rahandusminister Jürgen Ligit, kes riigikontrolör Alar Karise pihuks ja põrmuks teeks.

Omar al-Shishani
Eesti Ekspressi ajakirjanikud Tankler Vedler ja Hvostov võtavad nädala kokku.

Loe 2-9 novembri tähtsamaid majandus- ja välisuudiseid.

chia seemned
Viimase paarikümne aastaga on meie toidulauale jõudvate hõrgutiste toiteväärtus drastiliselt vähenenud, mille tagajärjel on inimeste tervisenäitajad kehvemad kui kunagi varem. Kuna toidust ei ole võimalik saada piisavas koguses kõiki organismile vajalikke vitamiine, on ravimitööstus leidnud raha teenimiseks ideaalse võimaluse – vitamiinid

purgis. Loomulikult vajab organism lisaturgutust, kuid silmas tuleb pidada,

et vitamiinil ja vitamiinil on vahe.

Ühed kutsuvad neid peibutuspartideks, teised arenevateks poliitikuteks. Ekspress vaatles, millised Eesti lauljad, näitlejad, sportlased ja teletähed on olnud Riigikogu valimistel kõige kõvemad tegijad. Tabeli koostamisel võtsime aluseks isiku häältesaagi tema esimsel Riigikokku kandideerimisel. Kuna erinevates ringkondades kogutud toetajate hulga tähtsus võib varieeruda, võrdlesime ka seda, millise protsendi moodustas kogutud häälte hulk vastava ringkonna isikumandaadist.

Taavi Rõivas
SEB makroanalüütik
Ruta Arumäe
(pildil) läheb
Maris ­Lauri
asemel peaministri ­nõunikuks. Vaba on ka teise nõuniku
Aare Järvani
käes olnud koht, tema hakkas Brüsselis ­tööle
Andrus Ansipi
nõunikuna. Tema asendaja saadab ilmselt Eesti Pank – ka Järvan oli osaliselt keskpanga hingekirjas.