Tänavu kevadel võitis Argo Ader kohtuprotsessi, kus teda süüdistati
sportautoga Dodge Viper seotud
miljonikroonises kindlustuspettuses.

Purukssõidetud roller
Sügisel pääses
poeg Jarmo eluga purjuspäi tehtud mootorrattaavariist. Eestlastega on tänavu juhtunud Tais hullemaidki liiklusõnnetusi.

Küllike Namm
*Just tema kaitseb Assar Paulust.

Toomas Annus
Suurettevõtja
Toomas Annus
on rikaste edetabelite avaldamisel ikka ja jälle rääkinud, et tegemist on üksnes virtuaalse varaga.

,
Marina Kaljurannani,
. Ja nii edasi. Ja nii edasi. Naised särasid 2014. aastal nii Eestis kui ka maailmas ning seetõttu ka Eesti Ekspressi tähtsamate lugude kangelannadena. Hääleta, kes oli Sinu arvates 2014. aasta sädelevaim naine!

Eelmise nädala Ekspressi juhtkirjas “Toidukuritegu” kirjutas
, kuidas Swissôtel viskas reeglitele viidates ära suures koguses täiesti kõlbulikku gurmeetoitu, ehkki see oleks hea tahtmise korral võinud näljasteni jõuda. Toit oli tellitud ürituse tarvis, kuhu tuli oodatust vähem külalisi.

Sufi sheik Istanbulis toonitas hiljuti, et naistel ei sobi tööl käia, ennast rasedana tänaval näidata ja kui naine rasestub väljaspool abielu, siis on see suisa prostitutsioon.

Sarnaselt ülejäänud maailma tavale asuvad ka kodumaised telekanalid detsembri saabudes esitama pühadehõngulist filmikava. Käes on "Üksinda kodus" ja "Visa hinge" aeg, teab juba rahvas oodata. Lugesime kokku, milliseid linateoseid on Eesti telejaamad aastatel 1997-2013 (tehnilistel põhjustel jäi välja aasta 2006) enim kordi näidanud. Tulemused pole jahmatavad, aga siiski valgustavad.


teed on täis asfaldiaukusid ja igal pool vedeleb prügi. Tänavail voolavad poriojad, sest lehti pole rentslist ära koristatud. Koristusfirmade lepingud on altkäemaksu ja ähvarduste abil enda kätte krabanud maffia.

Siim Kallas
Võlatunne oma vanemate ees ei jäta mind maha.
Eriti teravalt meenutab see tunne ennast jõulude ajal.

Muusikakriitikud, -toimetajad, -asjapulgad ja melomaanid saatsid meile lõppeva aasta parimate plaatide tabelid, millest saime kokku vastuvaidlemisele mittekuuluva aasta edetabeli.

Evelin Ilves

Frank Liivak
Kuidas viia laps spordimaailmas tippu? Ära mõtle rahast ja ole valmis ohverdusteks.

Keiu Virro
Kõik lood vägivallast ei pea olema äärmuslikult räiged.