1. Rosimannus ei ole Kallast partei pealiku troonilt eemale tõrjunud
  2. Ta ei ole ka Urmas Paeti välisministri kohalt minema saatnud, seda olevat teinud hoopis Paet ise /kuigi ta valimiste käigus kinnitas, et soovib tööd EV ministrina - ilmselt on Paet ka iseendast valesti aru saanud/
  3. Samuti ei ole Rosimannus Reformierakonna delegatsiooni mitte kuuludes imbunud koalitsiooniläbirääkimiste ruumi. Margus Maidla Vabaerakonnast, kes nii väitis, on asjast valesti aru saanud. Hiljem Rain Rosimannus ju ometi pandi kirja delegatsiooni liikmeks!
  4. Rosimannus e i  t e g e l e Reformierakonna juhtimisega. Niisuguse petliku mulje on loonud tema vaenlased ja kiibitsejad. Tegelikult tegeleb ta väikestviisi televisioonikanali äriga ja meditsiinitehnikaga.
  5. Ta ei ole kuidagiviisi mõjutanud oma abikaasa Keit Pentus-Rosimannuse määramist EV välisministriks. Niimoodi võivad arvata tobedad ajakirjanikud ja seksistidest jõmmid. Nende hulka Rosimannus igatahes ei kuulu.
  6. Kindlasti eitaks Rosimannus ka Kaur Kenderi kutsumist Sirbi etteotsa. Kuigi Rein Lang on öelnud, et selle lõkke süütasid Rosimannus ja Toomas Väljataga, on selge see, et Lang saab asjast valesti aru. Õigesti saab asjadest aru Rain Rosimannus, selgub Postimehe intervjuust üksüheselt. 
  7. Taavi Rõivas ei ole suurte ideedeta poliitbroiler. Rahvas peaks aru saama, et tegu on värske visiooniga noore Siim Kallasega, nendib Rain Rosimannus intervjuus Postimehele. Rahvas on hullumoodi eksinud, kui pole Rõivase visiooni üles leidnud.