Nublu jätkab skoorimist kui Zlatan. „Mina ka“ on vaieldamatult selle suve the lugu ja Eesti edetabeli troonilt seda ilmselt niipea ei kangutata. Konkurentsi pakuvad vaid Saare piigad Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid – Ödede „Rulli Rulli Rulli“ rullib ikka teisel kohal ja 5miinuse „Trenažöör“ ei väsi väntamast.

Artistid on festivalide ja tuuridega hõivatud ning uusi suuri suviseid hitte pole üllitanud ja seega kodumaises tabelis värskeid tuuli ei puhu, ent taas on tee tippude sekka leidnud Hoax palaga „Ära Enam Hella (w Tigran)“, Karl-Erik Taukari aegumatu suvelugu „Seitsme tuule pole“ ja 5miinuse „Võlg (feat. Tigran & 372)“.

Singlitabelis on uustulnukaid sel nädalal aga suisa kuus! Kõrgeimal positsioonil Ariana Grande looga „God Is a Woman“. Tabelisse on pääsenud ka Childish Gambino „Summertime Magic“ (16. koht), mida räppar alles hiljuti esmakordselt laivis esitas. Nimistu teisest poolest leiab Twenty One Pilotsi kaks esimest singlit „Jumpsuit“ ja „Nico and the Niners“ nende sügisel ilmuvalt kauamängivalt „Trench“. Benny Blanco, Halsey ja Khaliti koostöösingel „Eastside“ on oma kuulamistega jõudnud 36. positsioonile ning ootamatult on alles nüüd hakanud kuulamisi koguma Hispaania-Saksa popstaari Alvaro Alvaro Soleri kevadine hittsingel „La Cintura“. Esikoht on ikka Nulbu haardes, Drake pingsalt tema kannul.

Albumitabelis on esiviisik sama, vaid mõned kohad on ümber mängitud. Rahva lemmikuks on loomulikult Drake’i „Scorpion“. Uusi tulijaid kohtab, kuid neist märkimisväärseim on kahtlemata Guns N’ Roses. USA rokilegendid korraldasid möödunud nädalal Tallinna lauluväljakul megasõu ja rahvas on nüüd bändi vanadele kauamängivatele kuuma andnud. Pingerea 7. kohale jõudis GNR’i 1987. aastal ilmunud debüütalbum „Appetite For Destruction“, mis möödunud kuul küll Universali poolt uuesti avaldati. 21. kohalt leiab nende parimad palad ehk 2004. aasta kogumiku „Greatest Hits“ ja tabeli lõpus rokib 1991. aastal ilmavalgust näinud „Use Your Illusion II“. Axli, Slashi ja Duffi visiidi järellainetus kaua vast ei kesta ning järgmisel esmaspäeval ilmuvas tabelis on tõenäoliselt need positsioonid juba teiste poolt hõivatud.

Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.