Nimetatud lugu „Muhu Girl“ on justkui NOËPiga remiks Sander Mölderi etno-disko-albumi „TIKS 071“ palast „Mina elan Muhu saares“. Muhu regivärsilist rahvalaulu sämplivale Mölderi biidile on NOËP inglise keeles peale laulnud. Ja kindel hitt on olemas.

Taas esineb tabelis ka nähtus, et kui esimese ešeloni artist uue loo välja annab, tõukab see üles ka tema vanade lugude kuulamist digikanalites. Nii on tipp-40 sekka taas roninud NOËPi lood „Jennifer Lawrence“ (26), „Move“ (27) ja „Cold Medicine“ (40).

See fenomen on selgitatav ilmselt sedasi: inimesed panevad oma lemmiku loo lemmiku lugudest koosnevasse pleilisti või kuulavad uut lugu artisti enda küljel (näiteks siis Spotifys) ja nii liigubki digitaalne plaadinõel ohtramalt ka vanade lugude peale ning kasvatab nende kuulamisnumbrit.

Kindlasti esineb neidki puhke, et uue loo ilmudes soovitaksegi mälu värskendamiseks ja mõnu kordamiseks soosiku vanu lugusid uuesti kuulata.

NOËPil on nüüd esikümnes kaks lugu, kõrgemal neist „Fk This Up“ (5), vanad lood uuesti tõusuteel ja niisamuti on varasem koostöölugu Sander Mölderiga – lugu „San Francisco“ – läinud ülesmäge, tõusnud 17. kohalt kohale 11.

Eesti lugude tabelis on vahetunud ka esikoha omanik. Nublu on palaga „tmt“ liidripositsioonil tagasi ja koos 5MIINUSe ja Pluutoga esitatav „Tsirkus“ on taganenud teiseks.

Järgmise nädala esikohta või vähemalt esiviisikut tülitab kindlasti Pluuto värske pala „Mesimagus“, milles teeb kaasa ei keegi muu kui nublu.

Singlite üldtabelis hoiab esikohta Ariana Grande „7 rings“. Lauvi ja Troye Sivani „i’m so tired...“ on kolmandalt kohalt teiseks tõusnud ning Jonas Brothersi „Sucker“ vastavalt langenud – teiselt kolmandaks.

Nädala kõige tublim uus tulija asub tabelis 21. kohal. See on räppar Lil Nas Xi kantriträpp „Old Town Road“, mis loo kodumaal USAs jõudis ka Billboardi kantritabelis kõrgele, aga eemaldati sealt, kuna tabeli koostajad otsustasid, et loos on liiga vähe kantrimuusikale omaseid jooni.

Loo instrumentaalse tausta produtsent YoungKio valmistas biidi, sämplides bandžosid industrial’i-hiiglase Nine Inch Nailsi instrumentaalist „34 Ghosts IV“.

Uue looga on tabelisse tulnud veel Ava Max (pala „So Am I“, kohal 26) ja juba jutuks olnud Sander Mölder pluss NOËPi „Muhu Girl“ (29).

Albumite paremusjärjestuses jätkavad esimesel kolmel kohal Ariana Grande, Billie Eilish ja meie kodukandi räppar Bad Art.
Listi kõrgeim uus plaat tuleb Austraalia vastuselt kogu maailma hingestatud häälega meespopfolkaritele – lauljalt-muusikult Dean Lewiselt. Tema debüütkauamängiv „A Place We Knew“ on surunud end kuuendale kohale.

Üks uus tulija on albumite tabelis veel, see on tuleval nädalal Helsingis esineva träpistaari Rich the Kidi plaat „The World Is Yours 2“. Album on maandunud paigutusele 28.