Näiteks. Anna Kaneelina tuiskas oma kauamängivaga albumite pingeritta ja kahe looga singlite sekka, kuid selleks nädalaks pole neist tipp-40tes jälgegi. Peol esitletud Trad.Attack!-i uus singel „Tehke ruumi!“ oli möödunud nädalal kodumaiste singlite reas nädala kõrgeim uustulnuk 5. kohal, kuid uueks rivistuses on lugu taandunud juba 20. kohale.

Aga EMAde saagist näitab veel jõudu Rita Ray album „Old Love Will Rust“. See plaat on albumite tabelis isegi natukene tõusnud – 25. kohalt 23. kohale, olles praegu reketi „Kulutule“ (3.) järel teiseks kuulatuim Eesti plaat.

Ja muidu on olukord kolmes edetabelis võrdlemisi vaikne. Eesti singlite listis uusi lugusid pole. Ja esinelik on täpselt sama nagu läinud nädalal – ja kui oleks Trad.Attack! püsima jäänud, oleks isegi esikümme täpselt samasuguses järjekorras. Juhib asja kuuendat nädalat 5MIINUST ja Villemdrillem looga „Paaristõuked“.

Singlite üldtabelis on „Paaristõuked“ sel korral taas The Weekndi „Blinding Lightsist“ nõksa nõrgem olnud ja nimetatud lood on jälle kohti vahetanud. The Weeknd esimeseks, „Paaristõuked“ teiseks.

Nädala kõrgeim päris uus lugu on Dua Lipa singel „Physical“ (14.). Allpool listis tungivad esimest kordan esineljakümne sekka veel kaks räpipala – Brockhamptoni „SUGAR“ (35.) ja KSI ning Trippie Reddi ühine „Wake Up Call“ (36.)

Ka albumite pingereas on esimesed kaks plaati oma kohad vahetanud. Eminemi värske „Music to Be Murdered By“ kolis esikohalt teiseks ja Billie Eilishi „When we all...“ teiselt kohalt esimeseks. Sõbralik.

Pikkade plaatide jaotuse kõige edukam uus teos sel nädalal tuleb Valgevenest. Minskis sirgunud 21aastane räppar-poppar Tima Belorusskih kütab albumiga „Моя кассета – твой первый диск“ 19. kohale.

Albumite paremusjärjestusse on tunginud veel üks poistebändi One Direction liige. Seekord Louis Tomlinson. Tema raksatab esimese soolopladiga „Walls“ 24. kohale.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.