Sõprus


Sõprus, see on võimalus olla koos just nendega, kellega tahad, ja just siis, kui seda tahad. Sõprus on asendamatu, see tähendab olulisi sõnu, kokkusaamisi, usaldust ja mõnusat ühisosa väga kindlate inimeste vahel. Sõprus sünnib alati erilistes olukordades ja on iga kord midagi kordumatut ning enneolematut. Sõprus annab jõudu ja tuge, see on midagi, mis ei kao.

Helendav ekraan


Kinokunst on lummav ja filme tuleb vaadata suurelt ekraanilt koos teiste inimestega, ainult nii pääseb film tõeliselt kino südamest vaataja südamesse. Helendus ja lood, mida ekraanile projektori särinal näidatakse, salvestuvad alati kinosaalis ja kindlasti jäävad need ka inimestesse, kes just sel kindlal hetkel mõnd ilusat, koledat või naerma ajavat filmi saalis vaatavad. Ekraan on justkui kino süda, mis annab kinnitust, et kuni ta helendab, niikaua kino elab. Ja see helendus kestab seni, kuni saalis on kas või üks vaataja.

Emotsioonid


Publiku emotsioonidest tulvil saal annab igal ajal jõudu ja tuge, kostku seal naer, nuuksed, ohked või vahel isegi norskamine. Pole midagi toredamat kui prouad, kes räägivad silmade põledes oma kinoskäigust koos esimese armastusega, või lapsi täis saal, kus siit-sealt kostab sosinat, kuidas see kino on täiesti teistsugune ja sellises pole me küll varem käinud. Aplausid ja mõttevahetused, soojad kallistused ja veiniklaaside kõlin esilinastuse järel või ees.