David Bowie


Ma ei kuula Bowie muusikat iga päev, ent ma mõtlen talle mitu korda päevas. Kuna ta oli minu jaoks täiuslik kombinatsioon andekusest, töökusest ja intelligentsist, leian end paljudes situatsioonides küsivat: „Aga mida David Bowie teeks?“ Vähemalt korra nädalas vaatan Bowie laulu „Heroes“ 2002. aasta live-esitust Berliinis Max-Schmeling-Halles.

Kohvikud


Kui muidu käin rahaga pigem tagasihoidlikult ümber, siis kohvitamine-kokteilitamine on minu tõeline guilty pleasure. See aitab argimuredest mõneks ajaks eemale tõmbuda. Eriti mõnus, kui seejuures saab ka mõne põneva inimesega juttu ajada. Lemmikjoogid on cappuccino, piparmünditee ja värskelt pressitud apelsinimahl.

Lossid ja paleed


Töötades peamiselt 20. sajandi ja nüüdiskunstiga, pakuvad vabal ajal vaheldust ajaloolised lossid ja paleed, mille vastu tunnen kirglikku huvi. Ilmselt on selle algpõhjus lapsepõlves väga suures koguses loetud ja kuuldud muinasjutud. Nii et reisides püüan „kohustuslike“ kunstinäituste kõrvalt jõuda ka kohalikesse lossidesse.

Mälumängud


Juba kolmandat aastat käin religioosselt igal teisipäeval õhtul Naiivi baari mälumängul. Meil on väga tore võistkond, kellega me enamasti eriti häid tulemusi ei saavuta. Öösiti jään magama aga QuizUpi äppi näppides. Minu tugevad valdkonnad on kunst ja kirjandus laiemalt, ent ka spetsiifilisemad teemad, nagu Briti kuninglik perekond, Harry Potter ja Disney multifilmid.